петък, 4 юни 2021 г.

"Доктор Чудо" - нов турски сериал от 14 юни по bTV Lady

ЕКСКЛУЗИВНО: Нов турски сериал!

"Доктор Чудо" (Mucize Doktor) стартира в българския ефир на 14 юни (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:30 до 22:30 ч. с повторения на следващия ден от 10:00 до 11:00 ч. по bTV Lady. 

Успешната медицинска драма, за чието закупуване Ви съобщихме през лятото на 2020 г., се оглавява от Танер Йолмез ("Кварталът на богатите", "Великолепният век: Кьосем"), Онур Туна ("Забранената ябълка"), Синем Юнсал ("Дъщеря ми"), Реха Йозджан ("Нашата история"), Мурат Айгън ("Кварталът на богатите", "Завинаги", "Приказка за Бодрум") и др. 

"Доктор Чудо" е адаптация на корейския "Добрият лекар" и представя историята на Али - хирург с аутизъм и Синдром на саванта. 

Епизодите на продукцията проследяват борбата на "странния гений" да се впише в екипа на една от най-престижните турски болници, където за пръв път се сблъсква и с любовта. 

"Доктор Чудо" е рейтингов феномен в южната ни съседка и е сред турските сериали с най-много международни продажби за 2020 г. 

Продаден е в Албания, Аржентина, Еквадор, Ел Салвадор, Гърция, Хондурас, Ирак, Казахстан, Косово, Литва, Парагвай, Румъния, Уругвай, Узбекистан и др. 

Състои се от 64 оригинални епизода по 120 минути или 197 епизода по 45 минути. 

Показва се в Турция от септември 2019 г. до май 2021 г. , като последният епизод бе показан преди броени дни.