вторник, 22 юни 2021 г.

"Забранената ябълка" започва на мястото на "Безмилостен град" по bTV

ЕКСКЛУЗИВНО: "Забранената ябълка" (Yasak Elma) започва у нас!

Стартът на един от най-успешните турски сериали ще бъде даден на 15 юли (четвъртък) от 20:00 ч. по bTV, замествайки "Безмилостен град".

"Забранената ябълка" ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч., като обещава да плени зрителите с историята и актьорския си състав. 

От драмата до момента са показани 110 епизода по 130 минути, побрани в четири сезона, а есента предстои да започне нов пети в Турция. 

"Забранената ябълка" тръгва в южната ни съседка преди повече от три години - на 19 март 2018 г. 

Главните роли са поверени на Севда Ергинджи ("Черна роза"), Онур Туна ("Доктор Чудо"), Еда Едже, Шевал Шам ("Приказка за Бодрум"), Шафак Пекдемир ("Сега и завинаги"), Баръш Кълъч ("Войната на розите", "Огледален свят"), Несрин Джевадзаде ("Нашата история"), Талат Булут ("Да върнеш времето назад") и много други звезди.

Историята:

Сериалът разказва за Зейнеп  (Севда Ергинджи) и Йълдъз (Еда Едже) - две обичащи се сестри, които имат различни мечти. Животът на Йълдъз се променя след запознанството ѝ с Ендер Аргун (Шевал Шам), една от светските лъвици на обществото. 

Ендер е решена на всяка цена да използва Йълдъз, за да се избави от съпруга си Халит Аргун (Талат Булут) и прави на Йълдъз удивително предложение, на което тя не може да устои. 

В същото време компанията, в която работи сестра ѝ Зейнеп, е купена от Алихан Ташдемир (Онур Туна). 

Алихан е изключително надменен, груб и богат бизнесмен. Въпреки че е много млад, той отдавна си е извоювал име на преуспяващ бизнесмен с множество успехи. В живота си е имал много жени, но за съжаление не вярва в любовта. Той е пресметлив, умен и животът му върви по неговите сурови правила. 

Момичето (Зейнеп), с което се среща на интервю за работа, е негова пълна противоположност по характер. Ще се случи невъзможното! Два противоположни магнитни полюса ще започнат да се привличат един към друг. 

Сърцето на Алихан постепенно ще започне да се размеква. Влюбените съвсем скоро ще разберат, че да се живее с такава любов изобщо не е просто.