петък, 25 юни 2021 г.

"Опасно изкушение" - нов турски сериал от 15 юли по bTV

Дългоочаквана премиера!

Както писахме по-рано, един от най-гледаните турски сериали за последните няколко години - "Yasak Elma", стартира премиерно в България в ефира на bTV.

Хитовата поредица, позната на зрителите с оригиналния превод на заглавието си - "Забранената ябълка", ще се излъчва у нас под името "Опасно изкушение".

Стартът на "Опасно изкушение" е на 15 юли (четвъртък) от 20:00 ч. по bTV. Мелодрамата ще замести приключващия ден по-рано (14 юли, сряда) друг турски хит "Безмилостен град".

"Опасно изкушение" ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч., като обещава да плени зрителите пред екрана с вълнуваща сюжетна линия и първокласен актьорски състав.

До момента от сериала в Турция са показани 110 епизода по 130 минути, побрани в четири сезона, като през есента предстои да започне нов пети.

"Опасно изкушение" тръгва в южната ни съседка преди повече от три години - на 19 март 2018 г.

Главните роли са поверени на Севда Ергинджи (Айше от "Черна роза"), Онур Туна (Ферман от "Доктор Чудо"), Еда Едже, Шевал Шам (Йълдъз от "Приказка за Бодрум") и Талат Булут (Муса от "Да върнеш времето назад").

Звездният актьорски състав се допълва още от Шафак Пекдемир (Иджлял от "Сега и завинаги"), Баръш Кълъч (Йомер от "Войната на розите", Левент от "Огледален свят"), Несрин Джавадзаде (Тюляй от "Нашата история") и много други.

Историята:

Сериалът разказва за Зейнеп (Севда Ергинджи) и Йълдъз (Еда Едже) - две обичащи се сестри, които имат различни мечти. Животът на Йълдъз се променя след запознанството ѝ с Ендер Аргун (Шевал Шам) - една от светските лъвици на висшето общество.

Ендер е решена на всяка цена да използва Йълдъз, за да се избави от съпруга си Халит Аргун (Талат Булут) и прави на Йълдъз удивително предложение, на което тя не може да устои. 

В същото време компанията, в която работи сестра ѝ Зейнеп, е купена от Алихан Ташдемир (Онур Туна). 

Алихан е изключително надменен, груб и богат бизнесмен. Въпреки че е много млад, той отдавна си е извоювал име на преуспяващ бизнесмен с множество успехи. В живота си е имал много жени, но не вярва в любовта. Той е пресметлив, умен и животът му върви по неговите сурови правила.

Момичето (Зейнеп), с което се среща на интервю за работа, е негова пълна противоположност по характер. Ще се случи невъзможното! Два противоположни магнитни полюса ще започнат да се привличат един към друг. 

Сърцето на Алихан постепенно ще започне да се размеква. Влюбените съвсем скоро ще разберат, че да се живее с такава любов изобщо не е просто.