сряда, 30 юни 2021 г.

Утре в "Истинска любов": Завинаги с теб (30 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (30 юни) в следващия епизод на португалския сериал "Истинска любов", излъчващ се всеки делник от 01:00 до 02:00 ч. през нощта по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: zapping-tv.com
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод: 100

Клара се колебае дали да се сдобри с Манел, но вече не може да устои на любовта си към него. Прекъсва ги кошмар на Даниела, която сънува, че именно Клара е била на терасата в момента на смъртта на Едуардо. 

Клара й помага и я успокоява, когато се събужда. Даниела казва, че Франсишка й помага с хапчетата, а Афонсо посочва, че е невъзможно Клара да е била на терасата, защото винаги е била с него.

Висенте упреква Пилар, че не му е казала, че племенниците му са избягали. Пилар защитава Клара и оправдава отчаяния й акт, но в крайна сметка те се карат, обменят обвинения един срещу друг. Барбара пристига и малтретира баща си.

Напускайки чайната, Мафалда и Себащиао не могат да си устоят и бягат заедно, връзвайки тенекия на Ким и на една от "Зорас".

Когато Миранда се прибира вкъщи, тя спори с Долореш, която й поставя ултиматум - или прекратява партитата и куклите, или тя трябва да напусне къщата.

На следващия ден Габриел изненадва Диана със закуска, след като е прекарал нощта в болницата. Тя се усмихва щастливо и те се целуват страстно.

Тереза ​​изисква обяснения от Франсишка за това как е успяла да влезе в администрацията на фабриката и тя прехвърля въпроса на отвличането на Марта и Даниела. Тереза ​​е ужасена от новината и признава, че братята и сестрите не е трябвало да бъдат разделени.

Мафалда се прибира сутринта и заварва Барбара в лошо настроение. Тя не иска да повярва, че сестра й е съсипала вечерята с Мигел и й се кара. От своя страна, Барбара коментира в шеговит тон, че е изумена, че Мафалда е била толкова дълго със Себащиао.

Жизела се опитва да се присъедини към годежната вечеря на Лилиана и Томане, но Лили й казва, че не я иска там. Алис отново се чувства болна, но никой не разбира защо. 

Лукаш насърчава Пресиоза да се интересува от някого и Пресиоза разкрива, че чувства нещо към някого. Мислейки си, че това е Нелсън, Лукаш му вдъхва надежди, но всъщност Пресиоза се интересува от Мигел.

Армандо е изненадан, че дъщеря му е една от танцьорките. 

В Сао Томе Тимотео се сбогува с Едит. 

Афонсо съветва Клара да останат скрити още няколко дни, за да избягат от властите.

Пилар успява да открие анонимния номер и осъзнава, че е близо до мястото, където нейните племенници са избягали. Тя решава да отиде там и взема Себащиао със себе си, за да се увери, че няма да каже на Манел.

Жорже споделя притесненията си за Диана с Алис. Алис му казва, че не е трябвало да говори с Елена за това, което тя му е споделила.