вторник, 20 юли 2021 г.

Утре в "Изпитанията на живота": Баджадж урежда брака на Прерна и Анураг и напуска, Прерна признава на Анураг, че ще става баща (21 юли)

Прочетете какво ще се случи утре (21 юли) в следващия епизод на индийския сериал "Изпитанията на живота", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Изпитанията на живота - Kasautii Zindagii Kay
Епизод: 97

Анураг, Мохини и останалите от Басу разпитват Прерна какви документи държи. Прерна им съобщава, че тези документи са за развод с Баджадж.

Баджадж отива при тях и се извинява на Прерна, като добавя, че е било грешка да я принуждава насила да се откаже от Анураг.

Баджадж се извинява на Анураг и му заявява, че Прерна е готова на всичко за него. Той им обяснява, че е разбрал какво е любовта, и ще бъде грях, ако не ги събере заедно.

Баджадж се извинява и на Молой за връзването му от предната вечер. Баджадж хваща ръцете на Прерна и Анураг и ги слага една върху друга.

Мохини се вбесява от случващото се и си отива в стаята. По-късно Молой казва на Мохини да приеме връзката на Анураг и Прерна, иначе трябва да бъде готова да загуби Анураг.

Баджадж казва на Прерна, че е уредил брака ѝ с Анураг още за следващия ден. Съобщава ѝ, че след техния брак, той и Куки ще заминат далеч.

Прерна през сълзи благодари на Баджадж, че е осъзнал истината и я е върнал лично на Анураг. Двамата се прегръщат.

Анураг моли Прерна да му обещае, че каквото и да става, двамата ще бъдат винаги заедно. Прерна изрича обещанието му.

Ронит съобщава на Комолика, че Баджадж се е развел с Прерна, а Комолика веднага се досеща, че Прерна и Анураг ще се оженят.

Ронит ѝ съобщава, че сватбата е още същият ден. Комолика е шокирана. Баджадж казва на Прерна за полета му с Куки и семейството му.

Баджадж дава писмо на Прерна, което моли да отвори след като си тръгне. Баджадж напуска имението Басу и се сбогува с Прерна.

Прерна отваря писмото и разбира, че в него пише, че когато тя има нужда от него, той винаги ще е насреща.

Анураг пита тъжният Баджадж къде отиват Куки, Шарда и Танви. Баджадж му отговаря тъжно, че той и семейството му заминават.

Двамата си взимат сбогом, след което семейство Баджадж напускат.

Прерна събира кураж и съобщава на Анураг, че ще става баща. Анураг разбира, че Прерна е бременна и се радва.

Анураг излиза да вземе подарък на Прерна, но Комолика го пресреща с колата си и двамата се блъскат.