четвъртък, 22 юли 2021 г.

Утре в "Изпитанията на живота": Анураг се жени за Комолика (22 юли)

Прочетете какво ще се случи утре (22 юли) в следващия епизод на индийския сериал "Изпитанията на живота", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Изпитанията на живота - Kasautii Zindagii Kay
Епизод: 98

Комолика блъсва колата на Анураг. Той излиза от моста и пада в реката. Комолика спира колата си и гледа случващото се, а Прерна разбира, че Анураг е пострадал и извиква името му.

Един месец по-късно...

От Анураг няма и следа. Мохини се притеснява за Анураг и моли Молой да се обади в полицията.

Мохини обвинява Прерна за изчезването на Анураг. Вятъра се усилва, а някой звъни на вратата на имението Басу.

Вратата се отваря, а Анураг влиза в имението. Молой го вижда и го прегръща. Останалите също се затичват към Анураг.

Мохини, Молой и Анупам разпитват Анураг къде е бил след като колата му е паднала от мост. Анураг отговаря, че това е било инцидент и цял месец е бил в болница, но е жив заради едно момиче.

В този момент в имението влиза Соналика (все още никой не знае, че това е Комолика). Комолика се представя на Басу с името Соналика.

Анураг хвърля бомбата, че Соналика е спасила живота му и затова се е оженил за нея без тяхното знание. Всички от семейство Басу остават шокирани.

Молой пита сина си какви ги говори и му напомня, че е щял да се ожени за Прерна. Соналика моли Молой да не говори за това на Анураг.

Анупам заставя Соналика да не се меси в разговора им. Соналика заявява на Басу, че след инцидента Анураг е загубил частично паметта си, вследствие на което той не помни нищо от последните две години.

Молой се опитва да припомни на Анураг някои неща. Анураг се опитва да си спомни моментите, казани от Молой, но не успява и припада.

Соналика показва снимки от сватбата ѝ с Анураг и те остават шокирани. Мохини благодари на Соналика, че е спасила живота на сина ѝ и я прегръща.

Прерна вижда Анураг в безсъзнание и започва да плаче. Тя го моли да стане и да поговори с нея, а лекарят я предупреждава да не натоварва Анураг.

Мохини търси Прерна, а тя отива при нея. Мохини ѝ заявява, че трябва да напусне дома им завинаги. Прерна отказва да напусне имението, като заявява на Мохини, че тя е жена на Анураг. 

Мохини ѝ отговаря, че тя вече не съществува за Анураг. Изследванията на Анураг са готови, а лекарят съобщава на Басу, че състоянието на Анураг е критично.

Лекарят обяснява, че всъщност Ану има ретроградна амнезия и при това състояние, ако някой му припомня нещо, то той ще получи мозъчен инсулт.