сряда, 28 юли 2021 г.

Утре в "Намери ме": Документите на Елиф попадат в ръцете на Акън (29 юли)

Прочетете какво ще се случи утре (29 юли) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: TV Profil / Youtube канал "Elif"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 876

Къймет се опитва да поговори с Хюмейра и да изкопчи информация. Тя обаче открито й демонстрира неодобрението си, изтъквайки, че вече има горчив опит със сляпото си доверие.

Извикана от Фелиз, Аслъ пристига в холдинга, мислейки че има проблем с документите на Елиф.

Керем вдига скандал на учителката и я обвинява, че е постъпила безотговорно. Тя така и не доумява за какво става дума, но се опитва да се защити.

Аслъ напуска бясна кабинета на Керем и си тръгва от холдинга. Гузен, Керем моли Бирдже и Фелиз да открият Аслъ и да се опитат да я убедят да приеме позицията.

Жулиде сънува, че Шафак й идва на свиждане в болничната стая и целува ръката й. Когато се събужда обаче, вижда до себе си Туфан.

Жулиде започва да вика... Алев влиза в стаята и гони Туфан.

Вечерта Шафак тайно посещава Жулиде в болницата, докато тя спи. Понечва да хване ръката й, но не събира смелост.

Аслъ мести багажа си в дома на Елиф и Мелек. Малкото момиченце е на седмото небе от щастие, че ще живее заедно с учителката.

В холдинга Акън взима папката с документите на Елиф и я разглежда. Бирдже за малко не вижда снимката на момиченцето, прикрепена към личния й картон...

Хюмейра забелязва, че Къймет продължава да я наблюдава и да следи всяка нейна стъпка.

Бирдже и Акън посещават Аслъ в дома на Мелек и Елиф и я молят да преосмисли решението си и да започне работа в холдинга като асистентка на Керем.

Дълбоко обидена, Аслъ категорично отказва да работи в екип с "арогантния младеж".

На тръгване Бирдже се препъва и залита, а Акън я "спасява" от падане. Между двамата прехвърчат искри, но Бирдже бързо потушава любовния пламък с инатливия си характер.

Бирдже и Акън се връщат в холдинга и обясняват на Керем, че не са могли да убедят Аслъ да се върне на работа.

Само минути по-късно Аслъ се появява в холдинга и влиза в кабинета на Керем. Каква ли е причината учителката да промени решението си?