понеделник, 13 септември 2021 г.

Утре в "Намери ме": Хюмейра се срива (14 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (14 септември) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: TV Profil / Youtube канал "Elif"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 908

Маджиде решава да говори открито със Мелек за здравословното си състояние. Признава й, че страда от Алцхаймер, и й споделя, че крие заболяването от близките си.

Маджиде моли Мелек да бъде до нея...

Майката на Елиф оценява доверието, което госпожата й гласува, и приема да работи отново в имението, при условие обаче, че вечер се прибира в квартирата при Елиф и Аслъ.

Керем и Парла тръгват от имението и отиват в общината. Излизат от там със запазена дата за предстоящата им сватбена церемония.

В имението Къймет продължава да се държи изключително грубо с Гюлсюм. Маджиде за малко не става свидетел на грубото отношение на сестра си към прислужницата.

Парла пристига в имението и обявява пред семейството за предстоящата сватба с Керем. Маджиде и Хюмейра остават шокирани.

Керем пристига на масата и потвърждава пред близките си решението си да сключи брак с Парла.

Потънала в мисли за Керем, Аслъ без да иска изгаря ръката си с врял чай. Мелек обработва мястото и намеква шеговито на учителката, че май е влюбена.

Загрижена за брат си, Хюмейра открито изразява мнението си, че Парла не е подходяща за негова съпруга.

Керем е дотолкова изнервен, че се отнася грубо с Мелек, когато тя пристига за първия си работен ден.

Къймет продължава с изпълнението на плана си и информира медиите за забавянето на стипендиите на "Хактанър" за учениците в затруднено положение, като държи да остане анонимна.

Хюмейра и Парла разговарят в градината. Хюмейра открито заявява на доскорошната си приятелка, че е против брака й с Керем. Между двете избухва грандиозен скандал.

Парла успява да засегне Хюмейра, припомняйки й за проваления й брак с Тарък. Дъщерята на Маджиде не сдържа сълзите си и изпада в нервна криза.

Маджиде споделя с Мелек за предстоящата сватба на Керем и Парла. Майката на Елиф остава озадачена и объркана, убедена, че Аслъ има чувства към младежа.

Междувременно в холдинга, дори под натиска на колегите си, Бирдже не смее да признае, че е влюбена в Акън.

Хюмейра започва да крещи и да чупи саксиите в градината. Левент се появява и се опитва да я успокои.