вторник, 12 октомври 2021 г.

"Марашанецът" - нов турски сериал в България

ЕКСКЛУЗИВНО: "Марашанецът" (Maraşlı) идва в България!

Популярният криминален сериал с Бурак Дениз ("Нашата история", "Любовта не разбира от думи", "Кварталът на богатите") и Алина Боз ("Не пускай ръката ми", "Твоята мой живот") е закупен от българска медия и предстои да бъде излъчен у нас.

Драматичната екшън поредица приключи само преди три месеца в Турция и съдържа 26 оригинални епизода по 120 минути или 74 интернационални серии по 45 минути, показани от януари до юли 2021 г. по канал ATV

В "Марашанецът" участват още Рожда Демирер, Серхат Кълъч, Сайгън Сойсал и други. 

Историята:

Марашлъ е бивш войник, напуснал специалните части, за да отвори книжарница втора употреба и да прекара повече с болната си дъщеря Зелиш. Животът му се променя, когато в книжарницата влиза красивата фотографка Махур. 

Марашлъ спасява живота на Махур, която случайно попада в беда. След този случай съдбата на двамата се преплита безвъзвратно. 

Махур е ценната дъщеря на един от най-влиятелните бизнесмени в Турция - Азиз Турел. Тя е безстрашна, но изпада в беда заради снимка, която прави. Марашлъ е нает да бъде неин бодигард, след като спасява живота ѝ. 

Махур се отдава на работа след смъртта на майка си. Тя гледа постоянно видеоклипове, правени от покойната ѝ майка, за да запълни емоционалната празнота в живота си. Красивата фотографка започва да открива малко по малко истинските и мрачни тайни на най-близките си. 

На това пътуване Марашлъ ще стане най-близкият ѝ съюзник и човекът, на когото има най-голямо доверие. 

Но не само това.. той се превръща и в неин любим, докато тя не открива кой е всъщност е Марашлъ.