вторник, 23 ноември 2021 г.

Утре в "Намери ме": Керем гони Мелек от имението (24 ноември)

Прочетете какво ще се случи утре (24 ноември) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: TV Profil / Youtube канал "Elif"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 958

Керем пита Аслъ дали ще я придружи на 14-и февруари. Тя му отвръща, че не е редно, тъй като може да се интерпретира грешно от колегите им.

Керем се разочарова от отговора на Аслъ, но не се опитва да я разубеди. Двамата връщат чисто колегиалните си отношения.

В имението Къймет издебва Мелек, докато не е в кухнята, и нарочно изсипва солта в кекса, който майката на Елиф приготвя.

Когато Мелек се връща в кухнята, опитва сместа, и установява, че е солена.

Къймет е замислила хитър план, с който да се отърве от Мелек веднъж завинаги. Звъни на Хюмейра и й казва, че веднага трябва да се появи в имението заедно с Керем.

Спомняйки си думите на Бирдже, Аслъ решава да приеме поканата на Керем да го придружи в Деня на влюбените. Керем не скрива радостта си.

В този момент Хюмейра нахлува в кабинета на брат си и му съобщава, че веднага трябва да тръгнат към имението, тъй като по думите на леля им там се случва нещо странно.

Къймет забелязва, че Мелек се облича, за да излезе, и прави всичко възможно, за да я задържи в имението.

По-късно злодейката посреща в имението наетите от нея адвокат и нотариус.

Къймет се възползва от влошеното състояние на Маджиде, а нотариусът й подава нотариалния акт, който трябва да подпише.

Силно объркана, господарката разписва документа без да го погледне. Мелек пристига в трапезарията и осъзнава, че Маджиде е на път да бъде измамена.

Майката на Елиф отива при госпожата и опитва да я спре, а в това време се появяват Керем и Хюмейра.

Двамата остават с погрешно впечатление, че Мелек принуждава майка им да положи подписа си.

В този момент нотариусът зачита документа, който Маджиде е подписала. Оказва се, че Къймет е изготвила фалшив нотариален акт, с който Маджиде "прехвърля" имуществото си на Мелек.

Керем настоява за обяснение от Серче, а тя не успява да се защити. Къймет се намесва и заявява на племенника си, че Мелек лично е повикала длъжностните лица в имението. Затова и им се е обадила...

Злодейката признава на Керем и Хюмейра, че сестра й страда от Алцхаймер, а Мелек се е опитала да се възползва от състоянието й.

Керем заповядва на Мелек веднага да напусне имението...