неделя, 21 ноември 2021 г.

"Изборът" - нов турски сериал с Аслъ Енвер и Халит Ергенч започва в България

ЕКСКЛУЗИВНО: Нов турски сериал предстои да стартира в България!

"Изборът" (Babil) е заглавието на поредната турска драма, закупена у нас. Сред почитателите психологическата трилър поредица е известна още като "Вавилон".

Правата за излъчване на сериала се държат от bTV Media Group. Очаква се "Изборът" да стартира в България през следващата година.

"Изборът" се състои от 20 оригинални епизода по 130 минути или от 62 интернационални по 45 минути. 

Сериалът е показан в Турция от януари до ноември 2020 г. и събира на екран звезди като Аслъ Енвер ("Завинаги", "Мечтатели"), Халит Ергенч ("1001 нощ", "Великолепният век") и Бирдже Акалай ("Черно-бяла любов").

Звездният каст се допълва още от Озан Гювен ("Божествено", "Великолепният век"), Месут Акуста ("Черна роза"), Нур Феттахоолу ("Забраненият плод", "Великолепният век"), Онур Сайлак ("Ирония на съдбата", "Черна птица") и др.

Припомняме Ви, че наред с "Изборът" в България се очаква да стартират още няколко нови турски заглавия, сред които "Бараж" (Baraj), "Игра на съдбата" (Baht Oyunu) и "Марашанецът" (Maraşlı).

Историята на "Изборът":

Парите не са всичко, те са единствени!

Ирфан (Халит Ергенч) е професор по Икономика, но един ден е уволнен от работа. Освен това синът му е диагностициран със смъртоносна болест, изискваща скъпо лечение. Очернен след като е отритнат от академичните среди и неспособен да си намери каквато и да била работа, Ирфан се отчайва. 

Ирфан и най-добрият му приятел Егемен (Озан Гювен) измислят измама с недвижими имоти, за да успеят да спасят болния. Веднага постигат очаквания успех, но губят парите, благодарение на мафиоти. 

В по-лошо състояние и отпреди и притиснати все повече в ъгъла, двамата приятели организират пирамидална схема, която веднага се превръща в най-голямата финансова измама в Турция за всички времена. 

Измамата на века се разиграва срещу заплетена мрежа от отдавна погребани тайни между Ирфан, съпругата му, неговия приятел и бившата му годеница.