петък, 15 април 2022 г.

Тази вечер в "Ергенът": Александра не получава роза от Виктор (15 април)

Виктор избира между Александра и Людмила тази вечер в „Ергенът“ по bTV! 

Предстои най-инфарктната Церемония на розата, в която Виктор ще трябва да избира между две от дамите, между които има най-голямо напрежение в имението...

Тази вечер (15 април) Виктор ще отправи специална покана към една от дамите, с която до този момент не са имали възможност да се опознаят.

Двамата ще се отправят на романтично пътешествие в необятното Средиземно море.

Срещата обаче ще завърши с разочарование за Виктор. За пръв път „ергенът“ ще се почувства отхвърлен от избраницата си, след като тя отказва да отвърне на опита му да я целуне.

В имението останалите момичета ще се изправят една срещу друга в състезание по обща култура, в което една от претендентките неочаквано ще покаже завидни знания, а друга ще шокира останалите с отговорите си.

В края на вечерта ще се проведе най-инфарктната до момента Церемония на розата, в която Виктор ще трябва да избира между две от момичетата, между които има най-голямо напрежение в имението – Александра и Людмила.

За пръв път Церемонията ще предизвика всеобща радост сред участничките, след като разберат за коя от двете няма да остане роза и ще трябва да се сбогува с Виктор.

Коя ще е тя – отговорът само в „Ергенът“ от 21:00 по bTV.

Не пропускайте „Ергенът“ и тази вечер (15 април) от 21:00 ч. само по bTV!