неделя, 1 май 2022 г.

Утре в "Откраднати мечти": Йомер бяга от имението и се връща в квартала (2 май)

Прочетете какво ще се случи утре (2 май) в следващия епизод на турския сериал "Откраднати мечти", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yaralı Kuşlar"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 9

Левент заявява на Улвие, че ще заведе Йомер в сиропиталище. Господарката се опитва разубеди сина си, но той е непреклонен.

Левент чува, че Йомер бълнува кака си. Отива при него и понечва да го погали, но в това време и Улвие влиза в стаята на малкия.

Мерием непрестанно страда за братчето си. Дурмуш продължава с опитите си да убеди дъщеря си да му издаде местоположението на Йомер.

Йомер отказва да се храни. Единствено Левент успява да го убеди да похапне, и то от ръката му.

Мерием събира в сак дрехите на Йомер и отива в имението, за да ги занесе. Улвие я посреща и й казва, че е нямало нужда.

В това време се появява и Левент, който заявява на Мерием, че никога повече няма да види брат си, след което я прогонва.

Хюлия наблюдава Йомер от прозореца и си казва, че дните на малкия в имението са преброени.

В същия момент Бахадър влиза в спалнята и казва на жена си, че е пристигнало писмо от съда, че са загубили делото и дължат огромно обезщетение.

Мерием наблюдава скришно Йомер зад оградата на имението, но Левент я хваща и я заставя да стои далеч от момчето, щом се е осмелила да го продаде.

Йомер дочува разговор между Улвие и Айсел, че се налага да бъде изпратен в сиропиталище. Малкият решава да избяга.

Хюлия забелязва, че Йомер прави опит да избяга от имението, и отива да му отключи врата. Левент установява, че малкият не е в къщата, и тръгва да го търси.

В същото време Йомер отново се скита по улиците, гушнал куклата пират.

Левент започва да вика името на Йомер из цялото имение. Мерием го чува и се връща. Настоява да разбере какво се случва с братчето й.

Мерием хуква да издирва Йомер, а Левент тръгва след нея с колата си. Настига я и настоява да се качи, за да го търсят заедно.

Йомер стига до спирката и се качва в автобуса за стария квартал. Мерием и Йомер тръгват след него, но се оказва, че следват грешен автобус.

Йомер слиза от буса и се насочва към заведението на пристанището, където работи кака му. Там обаче забелязва едно от момчетата на Нериман и побягва. Той обаче го забелязва и хуква след него.

Момчето отива при Текин и му докладва, че е видял Йомер.

Мерием и Левент се насочват към пристанището, но на нея й прилошава и пада в ръцете на Левент.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.