вторник, 3 май 2022 г.

"Почукай на вратата ми" - нов турски сериал от 6 юни по bTV Lady

ЕКСКЛУЗИВНО: Премиера!

Един от най-успешните романтични сериали "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) завладява българския ефир. 

Любовната  комедийна драма стартира у нас на 6 юни (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:30 до 22:30 ч. по bTV Lady на мястото на "Бараж". 

Повторения ще се предлагат на следващия ден от 07:00 до 08:00 ч. сутринта отново по bTV Lady.

"Почукай на вратата ми" се показва в Турция от юли 2020 г. до септември 2021 г. и наброява 52 оригинални епизода по 140 минути.

В България ще бъде излъчена интернационалната версия от 161 епизода по 45 минути. 

Главните роли се изпълняват от обичаните актьори Ханде Ерчел ("Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи", "Черната перла") и Керем Бюрсин ("Сърцето на града"). 

Кастът се допълва от Неслихан Йелдан ("Завинаги", "Сезонът на черешите"), Еврим ДоанАнъл Илтер ("Завинаги"), Синан Албайрак ("Моят живот"), Биге Юнал ("Моята опасна жена", "Приказка за Бодрум"), Сарп Джан Кьороолу ("Опасно изкушение", "Слънчеви момичета", "Твоята мой живот"), Мелиса Дьонгел ("Намери ме", "Нашата история"), Исмаил Еге Шашмаз ("Любовта не разбира от думи"), Мая Башол и др. 

"Почукай на вратата ми" предизвика истински фурор в Турция и по света, превръщайки главните актьори в звезди. Сериалът е продаден в повече от 85 държави.

Историята:

Еда Йълдъз (Ханде Ерчел) винаги е мечтала да учи в чужбина. Тя вярва, че това може да реши всички проблеми и след като получи образование, ще може да помогне на леля си. Съдбата обаче обърква всички планове на Еда.

Серкан Болат (Керем Бюрсин) е един от най-известните инженери в Истанбул, чиято компания трябва да плати за образованието на Еда. Въпреки това фирмата решава да откаже възстановяването на разходите за обучение, а Еда от своя страна иска отмъщение. Тя нахлува в офиса на Болат и се закопчава към него с белезници.

Серкан приема да плати разходите ѝ, ако тя се съгласи да се представи за негова годеница за два месеца, за да провокира ревността на жената, която обича, и така да я спечели. Еда се съгласява, но постепенно фалшивата им любов се превръща в истинска.