вторник, 21 юни 2022 г.

bTV закупи корейския сериал "Тайната градина"

ЕКСКЛУЗИВНО: Нови корейски сериали започват у нас...

Една от най-популярните корейски драми - "Тайната градина" (Secret Garden), предстои да се завърти ексклузивно и в България.

bTV обяви, че държи правата за продукцията на SBS и ще я завърти през летните месеци в онлайн видео платформата VOYO.

"Тайната градина" се излъчва в Корея през 2010 г. и за отрицателно време се превръща в един от най-популярните азиатски сериали.

Продукцията се състои от 20 епизода по 60 минути. Главните роли се изпълняват от Хьон Бин, Ха Джи Уон, Юн Санг Хьон, Ким Сa Ранг и И Филип.


Историята на "Тайната градина":

В центъра на сюжета на "Тайната градина" е привидно перфектен младеж - изпълнителен директор, под чиято външност се крие арогантност и детинско поведение, и каскадьорка, която с красотата и тялото си на жена-мечта става обект на завист от страна на актрисите. Двамата случайно се озовават в планината, където се налага да останат сам самички. Там една странна баба им предлага съмнителна напитка с магическо действие. Събуждайки се на другия ден, двамата откриват, че всъщност не са същите и са разменили телата си.

 

Заедно с "Тайната градина" VOYO ще предложи и още един премиерен корейски сериал - "Принц на покрива" (Rooftop Prince).

В главните роли са Парк Ючун, Хан Джи-мин, Джонг Ю-ми, И Те-сунг, Джунг Сук-вон и Чой Ву-шик.

"Принц на покрива" също е на SBS, от 2012 г. и съдържа 20 епизода по 60 минути.

Историята на "Принц на покрива":

"Принц на покрива" разказва за престолонаследник, който се пренася 300 години напред в бъдещето, където приема нова самоличност, за да бъде близо до жена, която прилича на покойната му съпруга.


Прочетете какво гласи съобщението на bTV за обновлението на VOYO това лято:

Нов филм всеки ден, хитови сериали и ексклузивно спортно съдържание на живо – това лято само на VOYO

С над 70 нови заглавия ще изненада абонатите си видео платформата на bTV Media Group VOYO през летните месеци

Много забавление, добро настроение и вълнуващи приключения в невероятния свят на седмото изкуство очакват потребителите на VOYO това лято. Над 70 нови заглавия предстои да бъдат добавени към богатата и разнообразна видеотека на платформата, която ще продължи да предлага и селекция от най-добрите сериали и анимации и ексклузивно спортно съдържание на живо.

Ексклузивно на VOYO премиерата си за България ще направят поредица от романтични филмови заглавия – „Виното на любовта“, „Време за любов“, „Незабравима сватба“, „Сапунени мехурчета“, „Мелодия на сърцето“, „Любов от книгите“, „Перфектна сватба“, „По-сладко и от торта“, „Алгоритъмът на любовта“ и др. Наред с новите попълнения, платформата ще заложи и на класики като „Невъзможно бягство“, „Боговете на Египет“, „Код Олимп“, „Код Лондон“, „Зрителна измама“, „Параноя“, „Роден да побеждава“, „Доносник“, „Емпайър Стейт“ и др.

Единствено на VOYO зрителите могат да гледат 48 часа преди ефир любимия български комедиен сериал „Татковци“ и 7 дни в аванс завладяващите турски теленовели „Опасно изкушение“, „Обещание“ и „Почукай на вратата ми“. Наред с тях те ще могат да се насладят и на премиерни епизоди от сериалите „Татенца“, „Майчина любов“, „Загадъчни убийства по Агата Кристи“, „Сезар Вагнер“, „Закон и ред: Специални разследвания“ и др. Съвсем скоро ще има и нови попълнения – премиерен трети сезон на испанската комедия „Селцето“ от създателите на „Новите съседи“, корейските хитове „Тайната градина“ и „Принц на покрива“ и съвсем нови американски, испански и португалски поредици.

VOYO продължава да е единствената видео платформа в България, която освен селекция от хитови игрални филми и сериали, предлага и ексклузивно спортно съдържание на живо. През летните месеци абонатите ще могат да се насладят на Суперкупата и плейофите на UEFA, мачовете от „Серия А“ и висшата лига на португалските професионални футболни клубове „Примейра Лига“, както и на боксовите срещи от „UFC“.

VOYO обогатява секцията си и за най-малките зрители. Сред заглавията, които ще радват децата в летните месеци, са едни от най-обичаните анимации – „Леонардо“, „Хот Уийлс: Батълфорс“, „Клуб Уинкс“, „Пчеличката Мая“, „Приключенията на Падингтън“, „Трансформърс“, „Инспектор Гаджет“, „Снежната кралица“ и др. От юли малчуганите могат да очакват и „Франклин и приятели“ и „Артур и минимоите“.

Абонатите на VOYO могат да се насладят и на пълни записи от концерти на Лили Иванова, Любо Киров, Михаела Филева, Деси Добрева, Веселин Маринов, Б.Т.Р., Поли Паскова, Дивна, Рут Колева, Михаил Белчев, Стефан Диомов и др. Платформата поддържа и изключително богат архив от предавания и риалити програмите на bTV Media Group.

VOYO предлага три абонаментни плана – „Стандартен“ за 1 месец на цена от 8 лв., „Макси“ – за 12 месеца само за 5.59 лв./месец (30% отстъпка) и „Мини“, който е за 15 дни на цена от 4.80 лв. Новите потребители имат възможност да тестват услугата безплатно за 7 дни.