неделя, 19 юни 2022 г.

Утре в "Не ме оставяй": Гюзде залива Съла, взима запалка и я хвърля (20 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (20 юни) в следващия епизод на турския сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Beni Bırakma"
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод: 333

Съла осъзнава, че е в сериозна опасност, и опитва да се развърже. За щастие, успява и се измъква незабелязано от спящата Гюзде.

След като получава имената на Гюзде от санитаря в болницата, Тарък влиза в профила ѝ във фейсбук и вижда нейни снимки от годежа ѝ с Керем.

Зейнеп се прибира в дома на майка си. Емре стои отпред и ѝ изпраща цял ферман в iMessage (приложението за безплатни SMS-и на Айфон) с молба да изяснят отношенията си.

Бора планира да се възползва от скарването на Емре и Зейнеп, за да спечели отново любимата си.

Гюзде се събужда и открива, че Съла е избягала. Тръгва да я търси и я настига, след което я връща обратно в изоставената постройка.

Джансу е настанена в болницата за предстоящата утре операция. В същото време в имението Дженгиз страда за Арзу и разпадналото му се семейство.

Ведат посещава Хюлия в дома ѝ. Тя му съобщава, че Зейнеп ѝ е на гости. Двамата признават на дъщеря си, че са се сгодили. Зейнеп е изключително радостна за предстоящата сватба на родителите си и ги прегръща.

Гюзде взима бутилка с течност и залива Съла и цялата постройка.

Тарък пристига в дома на Керем и настоява да разбере къде може да открие Гюзде, която подозира, че е похитила Съла.

Тарък признава на Керем, че преди години Гюзде е убила асистентката му от ревност.

Зейнеп се отправя към съда заедно с Бора. Емре вижда как двамата потеглят заедно и погрешно заключава, че имат връзка. Зейнеп не обелва и дума, докато минава покрай Емре.

Есин научава, че дъщеря ѝ предстои да бъде оперирана. Веднага се запътва към болницата.

Гюзде щраква запалката и я пуска на земята, но се оказва, че в тубата е имало не бензин, а обикновена чешмяна вода.

Тарък е убеден, че Гюзде е отвлякла Съла. Заедно с Керем веднага се запътват към дома ѝ. Къймет дочува разговора им и осъзнава, че дъщеря ѝ е в ръцете на изключително опасна жена.

Бора забелязва, че Емре го следи с колата си. Натиска газта и преминава на мигащ зелен светофар, а Емре е принуден да спре на червено.

Есин пристига в болницата и заварва Ведат и Хюлия в стаята на Джансу.

Аслан разговаря с лекаря и го убеждава да му разреши да изведе Мелтем на разходка. Аслан заявява на дъщеря си, че трябва да намерят Гюзде преди да убие Съла.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.