четвъртък, 23 юни 2022 г.

Нови сериали и филми това лято на VOYO

Нов филм всеки ден, хитови сериали и ексклузивно спортно съдържание на живо – това лято само на VOYO!

С над 70 нови заглавия ще изненада абонатите си видео платформата на bTV Media Group VOYO през летните месеци...

Много забавление, добро настроение и вълнуващи приключения в невероятния свят на седмото изкуство очакват потребителите на VOYO това лято.

Над 70 нови заглавия предстои да бъдат добавени към богатата и разнообразна видеотека на платформата, която ще продължи да предлага и селекция от най-добрите сериали и анимации и ексклузивно спортно съдържание на живо.

Ексклузивно на VOYO премиерата си за България ще направят поредица от романтични филмови заглавия – „Виното на любовта“, „Време за любов“, „Незабравима сватба“, „Сапунени мехурчета“, „Мелодия на сърцето“, „Любов от книгите“, „Перфектна сватба“, „По-сладко и от торта“, „Алгоритъмът на любовта“ и др.

Наред с новите попълнения, платформата ще заложи и на класики като „Невъзможно бягство“, „Боговете на Египет“, „Код Олимп“, „Код Лондон“, „Зрителна измама“, „Параноя“, „Роден да побеждава“, „Доносник“, „Емпайър Стейт“ и др.

Единствено на VOYO зрителите могат да гледат 48 часа преди ефир любимия български комедиен сериал „Татковци“ и 7 дни в аванс завладяващите турски теленовели „Опасно изкушение“, „Обещание“ и „Почукай на вратата ми“.

Наред с тях те ще могат да се насладят и на премиерни епизоди от сериалите „Татенца“, „Майчина любов“, „Загадъчни убийства по Агата Кристи“, „Сезар Вагнер“, „Закон и ред: Специални разследвания“ и др.

Съвсем скоро ще има и нови попълнения – премиерен трети сезон на испанската комедия „Селцето“ от създателите на „Новите съседи“, корейските хитове „Тайната градина“ и „Принц на покрива“ и съвсем нови американски, испански и португалски поредици.

VOYO продължава да е единствената видео платформа в България, която освен селекция от хитови игрални филми и сериали, предлага и ексклузивно спортно съдържание на живо. През летните месеци абонатите ще могат да се насладят на Суперкупата и плейофите на UEFA, мачовете от „Серия А“ и висшата лига на португалските професионални футболни клубове „Примейра Лига“, както и на боксовите срещи от „UFC“.

VOYO обогатява секцията си и за най-малките зрители. Сред заглавията, които ще радват децата в летните месеци, са едни от най-обичаните анимации – „Леонардо“, „Хот Уийлс: Батълфорс“, „Клуб Уинкс“, „Пчеличката Мая“, „Приключенията на Падингтън“, „Трансформърс“, „Инспектор Гаджет“, „Снежната кралица“ и др. От юли малчуганите могат да очакват и „Франклин и приятели“ и „Артур и минимоите“.

Абонатите на VOYO могат да се насладят и на пълни записи от концерти на Лили Иванова, Любо Киров, Михаела Филева, Деси Добрева, Веселин Маринов, Б.Т.Р., Поли Паскова, Дивна, Рут Колева, Михаил Белчев, Стефан Диомов и др. Платформата поддържа и изключително богат архив от предавания и риалити програмите на bTV Media Group.

VOYO предлага три абонаментни плана – „Стандартен“ за 1 месец на цена от 8 лв., „Макси“ – за 12 месеца само за 5.59 лв./месец (30% отстъпка) и „Мини“, който е за 15 дни на цена от 4.80 лв. Новите потребители имат възможност да тестват услугата безплатно за 7 дни.