петък, 29 юли 2022 г.

Йълдъз и Чаатай се влюбват, а Шахика се омъжва за Хасан Али в "Опасно изкушение"

Четвърти сезон на "Опасно изкушение" започва по bTV. 

Началото ще бъде дадено на 8 август (понеделник) от 20:00 ч. 

Премиерните епизоди ще вървят всеки делник от 20:00 до 21:00 ч. - пет пъти в седмицата. 

Финалът на трети сезон ще бъде показан на 5 август (петък) от 20:00 ч. по bTV. 

Какво да очаквате в четвърти сезон на "Опасно изкушение": 

Халит се заклева да си отмъсти на всички, които си играят с него. Белокосият успява да шокира с ход, който досега никой не е правил. 

Йълдъз и Шахика подготвят сватбите си с Халит поотделно, а накрая той се жени за Ендер, събирайки и трите на една церемония, облечени в булчински рокли. 

След женитбата на Халит и Ендер, Йълдъз напуска къщата и се мести с майка си в друг дом. Ендер, от своя страна, се радва да бъде отново с бащата на сина си.

Йълдъз е отчаяна, но някой, който никога не е предполагала, че ще го направи, ѝ подава ръка за помощ. 

Йълдъз и Шахика се обединяват, за да си отмъстят на Ендер и да я отделят от Халит. Тъй като изненадващият брак на Халит и Ендер успява да нарани много хора, Йълдъз и Шахика улесняват работата си и получават помощ от неочакван съюзник. 

Йълдъз се промъква в имението, за да види сина си Халит Джан, докато Халит е навън. Халит обаче се връща и я заварва при сина им. Той я изкарва по груб начин от стаята, дърпайки я за ръката. 

Докато Халит и Йълдъз се карат ожесточено, в имението пристигат Ендер и Шахика, които се качват, за да разберат какво става. 

Двете опитват да помогнат на Йълдъз, но Халит се вбесява и започва да ги бута. Трите го хващат и по невнимание го блъскат по стълбите, а той си удря главата фатално в железните стълби. 

Шахика опитва да напипа пулса му, но без резултат. Тя констатира смъртта му. Трите са ужасени от развоя на събитията

След смъртта на Халит се появява Чаатай (Берк Октай) - добре образован, модерен и красив трудолюбив мъж. Притежава голяма корабна компания, а най-голямата му особеност е, че е хронично необвързан. 

В живота му винаги има жени, но той не желае да се жени за нито една от тях. След развода на родителите му Фериде и Хасан Али, Чаатай спира да се вижда с баща си. 

Срещата му с Йълдъз обаче ще разклати равновесието му. Благодарение на нея той ще се промени, а отношенията му с баща му също ще се променят. 

Хасан Али, бащата на Чаатай, ще се ожени за безскрупулната Шахика, която продължава да обърква живота на героите от "Опасно изкушение". Шахика опитва за отрови Хасан Али, но дали ще успее?

Шахика и Хасан Али

Чаатай (Берк Октай)