вторник, 2 август 2022 г.

Утре в "Откраднати мечти": Левент спасява Мерием, но тя не издържа и припада (3 август)

Прочетете какво ще се случи утре (3 август) в следващия епизод на турския сериал "Откраднати мечти", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yaralı Kuşlar"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 68

Мерием моли Нериман да ѝ помогне да избяга от постройката. Тя, от своя страна, се опитва да я убеди да се съгласи на условието на Дурмуш да започне работа при Текин.

Левент обещава на Йомер след работа да го заведе при кака му.

Левент отива в холдинга и пита Айше дали се е чувала с Мерием. Девойката остава учудена, когато разбира, че приятелката ѝ е напуснала работа.

Айше звъни на Мерием, а тя с последни сили ѝ вдига. Точно когато се кани да каже на Айше и Левент къде е, Мерием вижда насреща си Нериман, която отнема апарата ѝ и прекратява разговора.

Изключително притеснени, Левент, Айше и Джемил тръгват да издирват Мерием.

Левент отива на работното място на Мерием, а собственикът на заведението - Осман - му разказва какво се е случило по-рано.

Междувременно Айше и Джемил разпитват съседите в квартала дали са виждали Мерием.

Левент тръгва след Дурмуш и го следва до офиса на Текин.

В квартала започнат да се разнасят слухове, че Айше е любовница на шефа си. Съседите на Сафие осъждат остро "разкрепостеното" поведение на младата девойка.

Левент подслушва разговор между Дурмуш и Текин и разбира, че Дурмуш държи Мерием насила.

Левент забелязва, че Дурмуш държи в ръцете си ключ от барака, и навързва нещата. Младежът успява да спаси Мерием, която е на ръба на изтощението.

Мерием припада в ръцете на Левент...

Няколко часа по-късно:

Мерием се е завърнала в имението на Метеханоулу. Джемил кара Левент най-накрая да признае чувствата си към Мерием, а той му отвръща, че е готов да ѝ се обясни в любов.

Мелис дочува разговора между двамата приятеля и побеснява. Тя, от своя страна, звъни на Текин и му казва, че трябва спешно да се срещнат.

Мелис пристига в офиса на Текин и му заявява, че Левент е на път да признае чувствата си към Мерием. Мафиотът изпада в нервна криза и се заканва да не позволи това да се случи.

На следващия ден Текин идва в дома на Дурмуш и му нарежда да отиде в имението и да изведе Мерием от там насила.

Междувременно Мерием влиза в стаята на Левент, докато той се преоблича и го вижда гол до кръста.

Дурмуш, заедно с двама от хората на Текин, се промъкват в имението и нахлуват вътре. Дурмуш хваща дъщеря си за косата и я принуждава да тръгне с него.

В това време се появява Левент, който успява да обезвреди Дурмуш и хората на Текин, спасявайки за пореден път Мерием от собствения ѝ баща.

Улвие изпада в шок от действията на Дурумш...

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.