петък, 5 август 2022 г.

Утре в "Нашата история": Филиз приема да се омъжи за Баръш (6 август)

Прочетете какво ще се случи утре (6 август) в следващите епизоди на турския сериал "Нашата история", излъчващ се всяка събота и неделя от 16:00 до 18:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Bizim Hikaye"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 37,38

Баръш съобщава на Филиз, че къщата е готова и вече могат да се нанасят. Филиз му благодари, а той я кани следващия ден да го прекарат заедно.

Джемил пита Саваш кога ще замине. Той отговаря, че на следващата вечер.

Рахмет споделя с Мюжде, че е време да си намери работа, за да помага на сестра си, но е учуден, че не е могъл да реши задачата.

Професорът търси дома на Рахмет. Филиз го приема, за да поговорят. Професорът ѝ разказва всичко за Рахмет и я моли да поговори с него, за да може брат ѝ да постъпи в университета и да продължи образованието си.

Филиз прави забележка на Рахмет, а той се оправдава, че с тези пари е плащал комуналните разходи и е помагал в семейството. Филиз е разбита, а Рахмет излиза навън.

Баръш го вижда и отива при него. Рахмет се разкайва за думите си, които е казал на сестра си. Баръш го успокоява, че всичко ще премине и те ще се сдобрят. Когато се прибира, Рахмет иска прошка от Филиз.

Хикмет споделя с брат си, че Есра е прочела писмото му.

Филиз също се извинява на Рахмет. Той обещава, че повече няма да постъпва така.

Филиз открива съобщенията от Есра и кара Хикмет да доведе момичето, за да се запознаят.

Баръш и Филиз излизат. Той ѝ е подготвил изненада. Докато пътуват, тя заспива в колата.

Шейма отново решава да излезе на улицата. Фикри се шегува да внимава да не падне нещо на главата ѝ. 

Хашим е готов да пребие Фикри. Алкохоликът се ядосва и започва да души бащата на Мюдже. Шейма се прибира и ги заварва в неприятна поза. Гони Фикри от дома си.

Филиз се събужда и вижда, че всичко наоколо е покрито със сняг. Излиза от колата и започва да си играе. Признава на Баръш, че той е нейното чудо. Двамата се целуват...

Туфан казва на Фикри, че децата са се върнали в старата си къща.

Баръш съобщава на Филиз, че е приготвил за нея специална нощ. Помолил е Тюляй да се грижи за децата.

В магазина на Есра идват лихвари и прибират оборота. Хикмет опитва да се намеси, но го удрят.

Баръш и Филиз се забавляват в планината и се целят със снежни топки, след което се учат да карат ски и се возят на моторна шейна.

Туфан си играе с малките.

Хикмет се запознава с приятелката на Мюжде - Музи. Музи споделя с Хикмет, че ѝ е омръзнало да се подиграват с нея и има нужда от приятел. Хикмет онемява от прямотата на момичето.

Филиз връща пръстена на Баръш, за да я помоли отново да станат семейство. Заявява, че вече е готова за тази стъпка. Баръш отново ѝ предлага брак и тя приема. Двамата се прегръщат.

Тюляй се убеждава, че е трудно да отглеждат много деца, а Туфан е грохнал и двамата не могат да работят по въпроса със забременяването. Исмет се настанява в леглото между тях и Туфан започва да сънува кошмари.

На другата сутрин двамата влюбени се връщат в Истанбул. Баръш не смее да признае на Филиз за уговорката си с Джемил. Просто ѝ казва, че я обича. 

Докато взима Исмет, Филиз споделя с Тюляй, че с Баръш ще се женят. 

Кираз вижда пръстена на ръката на сестра си и я пита за него. Филиз споменава пред всички, че с Баръш ще се венчават. Големите ѝ братя я поздравяват за избора.

Баръш не желае да си тръгва и обмисля как да реши проблема...

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.