вторник, 20 септември 2022 г.

Утре в "Не ме оставяй": Дженгиз пристига в дома на Елиф; Керем разбира, че Тарък е в Турция (21 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (21 септември) в следващия епизод на турския сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Beni Bırakma"
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод: 398

Мелтем упреква Тарък, че отново се е поддал на чувствата си към селянката. Обвинява го, че я е предал, взима чаша от масата и я чупи в земята.

Междувременно и Арзу се нахвърля на Емре, че се е подиграл с Елиф. Дженгиз дочува спора и се обнадеждава, че Елиф вече не е пречка за уредения брак на Емре с дъщерята на Кудрет.

Сахер пита Съла не я ли е срам отново да се забърква с Тарък, при положение, че е женена за Керем. Съла тръгва да ѝ обяснява, че двамата нямат брак, но Сахер я прекъсва и я прогонва.

Тарък убеждава Мелтем, че не изпитва никакви чувства към Съла, а просто следва плана им.

Йозге приготвя сладки специално за Мелтем. Звъни го, за да го покани да хапнат, но Мелтем отговаря на обаждането и я нагрубява.

Йозге погрешно заключава, че Тарък се е събрал с бившата си съпруга, и не сдържа сълзите си.

Дженгиз посещава Кудрет в затвора, за да вземе телефона на съпругата му. Затворникът е доволен, че старият му приятел ще изпълни обещанието си и ще омъжи Елиф за Емре.

Съла се връща съкрушена в дома на Тарък. Прислужницата Есма забелязва, че девойката е силно разстроена, и опитва да я успокои. Опитите ѝ обаче не се увенчават с успех.

Дженгиз звъни на Йешим, за да я покани заедно с дъщеря ѝ да дойдат в имението и да се запознаят с Емре.

Йешим се обнадеждава, че най-после ще се отърве от доведената си дъщеря Елиф. Тя дори не подозира, че кандидат-женихът е Емре...

През сълзи Съла споделя с Есма, че Тарък я е отхвърлил и вече не я обича. Девойката е неутешима.

Дженгиз звъни на Арзу, за да я предупреди, че очакват гости за вечеря, без да казва подробности. Майката на Емре и Тарък остава озадачена, предвид променливото поведение на съпруга ѝ през последния месец.

Щом се прибира у дома, Елиф научава от Йешим, че тази вечер ще се запознае с бъдещия си съпруг.

Елиф умолява Йешим да не я принуждава да се омъжва за непознат. В този момент Емре звъни на девойката. Йешим отнема апарата от ръцете на Елиф и я затваря в стаята ѝ.

Керем научава, че Тарък е в Турция, и побеснява.

Мелтем отива при Йозге и й заявява, че няма нищо общо с Тарък и отношенията им са приключили окончателно.

Дженгиз пристига в дома на Кудрет. В този момент и Емре пътува към дома на Елиф, за да провери какво се случва и защо телефонът ѝ е изключен.

Керем пристига пред имението на Саяр и вижда как Тарък разговаря с Арзу и Сахер в двора. Афектиран, злодеят зарежда пистолета, който държи в ръката си.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.