четвъртък, 22 септември 2022 г.

Утре в "Ти си моята съдба": Палави разбира истината и разкрива, че Рагав всъщност е контрабандист (23 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (23 септември) в следващия епизод на индийския сериал "Ти си моята съдба", който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 62

Палави и Никил недоумяват откъде са се появили диамантите. Никил предлага да ги задържат и да забогатеят, но Палави е категорична, че трябва да ги предадат в полицията.

В този момент се появява Съни и послушва разговора между Палави и Никил. Спомня си разговора с инспектора, че Абишек е носил торбичка с диаманти.

Съни започва да крои как да отмъкне торбичката с диаманти.

Палави дочува, че Джея и Шарда спорят. Намесва се и ги успокоява. Шарда споделя с Палави, че се притеснява за Виджей, тъй като продължава да продава сарита на улицата.

Шарда моли Палави да поговори с Рагав да намери на Виджей друга работа. Девойката обещава да повдигне темата пред съпруга си.

Съни вижда торбичката с диамантите в чекмеджето. Нарочно разлива чаша с вода, за да отклони вниманието на Никил, и я подменя, като взима бижутата.

Палави разказва на Рагав за находката си с Никил. Рагав остава шокиран, когато разбира, че двамата са открили диамантите.

Рагав веднага звъни на Фарад и му нарежда да възпрепятства Никил да отиде в полицията.

Същевременно Никил отива в управлението и предава торбичката на инспекторката. Вътре обаче се оказва, че няма диаманти, а обикновени топчета.

Никил звъни на Палави, за да я уведоми за случилото се. Тя е убедена, че Съни ги е откраднал и е подменил торбичката.

Палави се нахвърля на Никил, а той открито ѝ признава, че е взел диамантите и ги е подменил с топчетата.

Съни предава на Палави диамантите, като ѝ заявява, че са на Рагав, който никога не е спирал да се занимава с контрабанда.

Палави казва, че Рагав в действителност е бил контрабандист на диаманти, но ѝ е обещал да преустанови незаконната си дейност.

Съни съветва Палави да тества Рагав, като постави торбичката с диамантите на спалнята им. Тя го прави и вижда как любимият ѝ скрива бижутата, след което звъни на Фарад, за да го уведоми, че са намерени.

Палави се нахвърля на Рагав и го упреква, че я е лъгал през цялото време. Обвинява го и за смъртта на Абишек.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.