четвъртък, 22 септември 2022 г.

Утре в "Откраднати мечти": Мерием напуска (23 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (23 септември) в следващия епизод на турския сериал "Откраднати мечти", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yaralı Kuşlar"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 102

Мелис заявява на Мелтем, че само тя може да спаси Левент от затвора, съгласявайки се да се омъжи за Текин. През сълзи я моли да го стори, уверявайки я, че го прави за доброто на любимия си.

Оя разпитва Доган как е разбрал, че бракът на Джемил и Айше е фиктивен. Той ѝ разказва всичко.

Мерием си уговаря среща с Текин при скалите. Когато пристига там, го уведомява, че е съгласна да се омъжат, ако освободи Левент.

Текин заставя Мерием да изтръгне Левент от сърцето си. Тя обаче му отвръща, че няма как да го стори, защото ще го обича до края на живота си.

Оя и Доган се обединяват и съставят план, за да докажат, че бракът на Джемил и Айше е фиктивен.

Левент е изписан от лечебницата на затвора. Младежът не престава да мисли за Мерием и Йомер, гледайки техните общи снимки.

Малкият Йомер моли кака си Мерием да напишат писмо на Левент. Девойката едва сдържа сълзите си.

Йомер и Мерием пишат писмо на Левент, но Мерием не му го предава, когато му отива на свиждане заедно със семейство Метеханоулу.

Левент е радостен да види близките си. Усеща обаче, че Мерием се държи дистанцирано и го отбягва.

Текин намира човек, който да представи за "истинския убиец" на Кудрут, с цел да оневини Левент след като Мерием се омъжи за него.

Левент недоумява защо Мерием се държи студено с него. Девойката напуска стаята за свиждане без да се сбогува с любимия си.

Оя звъни на Джемил и го заблуждава, че в дома ѝ има крадец.

Мерием се прибира в имението и се срива съкрушена от мъка. Взема куфара си и събира багажа си, за да изпълни обещанието си към Текин и да освободи Левент.

Текин заставя Мерием да напусне имението още същия ден. Същевременно Джемил съобщава на семейството, че съдът е отхвърлил жалбата.

Бахадър продължава да се отнася пренебрежително с Хюлия и сваля брачната си халка пред нея. След като братът на Левент излиза от стаята, Аслъ влиза вътре и се подиграва на болната.

Мерием се сбогува с Йомер и напуска имението на Метеханоулу заедно с Текин.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.