неделя, 25 септември 2022 г.

Утре в "Една жена": Енвер влиза в кафенето на Ариф и (26 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (26 септември) в следващия епизод на турския сериал "Една жена", излъчващ се всеки делничен ден от 12:30 до 13:30 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Kadın"
Превод и адаптация: Telеnovellas News 
Епизод: 125

На следващия ден Ариф отваря кутията и търси пръстена на майка си, но не го открива. Юсуф му признава, че го е продал. 

Ариф настоява да узнае в кой магазин го е продал. Отива и връща парите на продавача, но той му обяснява, че иска двойно. Ариф вади още пари от портмонето си и му казва, че по-късно ще му даде останалото. 

Ариф споделя с Джейда, че единият от мъжете наблюдава по цял ден през прозореца и според него следи Бахар. Отишъл е да разкаже на Бахар за това, но тя му затворила вратата, без да го изслуша. 

Ариф забелязва, че човекът на Незир тръгва след Бахар и децата. Настига Бахар и ѝ казва, че я преследват. Предупреждава я да не се обръща, за да не заподозре мъжът нещо. 

Бора е много радостен от появата на Джейда и я прегръща. Жале е доволна от облеклото на Джейда и я развежда из къщата. 

Бора изявява желание той да го направи. Пита Джейда къде е Бора. Тя му отвръща, че скоро Арда ще дойде. Жале научава, че Арда е син на Джейда.

Ариф е неотлъчно до Бахар и децата и ги следва навсякъде, за да ги защити. Те се прибират, а Бахар поглежда през прозореца и вижда човека на Азми. 

Мъжът се обръща и Бахар бързо се скрива. Тя се паникьосва и се държи неадекватно с децата си. За да ги разсее, започва да танцува с тях.

Вечерта Енвер минава през кафенето на Ариф и вижда следи от кръв и джезве, сложено на печката. 

Якето на Ариф е на закачалката, но него го няма. Енвер вика Хатидже и ѝ показва кръвта. Бързо изтичват и чукат на вратата на дома му, но Юсуф заявява, че Ариф го няма, и им затваря. 

Когато му разказват, че може би нещо се е случило, Юсуф отново отваря. Енвер предлага да се обадят в полицията, но Юсуф категорично отказва.

Оказва се, че Ариф е отвлечен и завързан.

Бахар наблюдава струпалите се хора пред кафенето и се чуди какво става. 

Джейда се обръща и гледа подозрително към апартамента, нает от Азми. Казва на останалите, че знае кой е отвлякъл Ариф. Разказва на Енвер, Хатидже и останалите за тези мъже.

Пеями заръчва на всички да се прибират по домовете си. Той вика няколко мъже и се отправят към дома, нает от Азми.

© 2022 T. Andonov. All rights reserved.