вторник, 27 септември 2022 г.

Утре в "Ти си моята съдба": Край на живота; Бременност (28 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (28 септември) в следващия епизод на индийския сериал "Ти си моята съдба", който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 65

Рагав осъзнава, че с действията си не само е рискувал живота на Палави, но и го е застрашил.

Съни иска да се освободи и се нахвърля на Фарад. Приятелят на Рагав вади оръжие срещу злодея и стреля, а куршумът улучва стената.

Фарад предупреждава Рагав, че ако върнат диамантите, загубите ще са огромни.

Рагав обаче е категоричен, че Палави е най-важна за него и ако трябва, ще се откаже от незаконния си бизнес.

Младежът се зарича да направи всичко, за да върне доверието и любовта на Палави, защото е осъзнал, че съдбите им са свързани.

Рагав нарежда на Фарад да върне диамантите в полицията. В същото време Лакшми тръгва от управлението, решена да срине империята на Рагав Рао.

Инспекторката претърсва имението на Рагав, но не открива Палави. Оказва се, че Фарад я е скрил на сигурно място.

Рагав се моли Палави да се оправи. В този момент инспекторката пристига в имението със заповед за обиск. Рагав категорично отказва да я допусне в спалнята, където е Палави.

Полицаите, които придружават Лакшми, задържат Рагав и тя нахлува в стаята. Вътре обаче няма никого. Оказва се, че Фарад е успял да скрие Палави в гаража.

Лакшми получава информация, че диамантите са върнати в полицейския участък. Рагав учтиво моли инспекторката да напусне дома му, след като не е открила това, което търси.

Кирти чува някой да блъска по вратата на кабинета. Отваря и освобождава Съни. Той я прегръща и я заблуждава, че се е заключил без да иска.

Милинд забранява на Амрута да излиза с Фарад и дори я зашлевява.

Рагав се напива. Отива при Палави и ѝ казва, че ако не се събуди, ще сложи край на живота си.

Състоянието на Палави рязко се влошава. Лекарите обаче успяват да я върнат към живота. Рагав остава цяла нощ до леглото на любимата си.

Палави се събужда и обвинява Рагав за случилото се. Той ѝ отвръща, че е решил да стане по-добър човек само заради нея.

Палави се обнадеждава, че Рагав наистина се е променил. По-късно дочува как любимият ѝ разговаря с Фарад за предстояща сделка, която иска да осъществи по изцяло законен начин.

Манси дочува, че Солочана кара Амрута да притисне Фарад за брак, и се заканва да не позволи сестра ѝ да се омъжи преди нея.

Кирти разбира, че е бременна...

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.