петък, 2 септември 2022 г.

"Неверен" - нов турски сериал започва в България


Джансу Дере се завръща!

ЕКСКЛУЗИВНО: "Неверен" (Sadakatsiz) е закупен в България! 

Правата за излъчване на "Неверен" - един от най-успешните и очаквани турски сериали, са откупени от bTV Media Group

Очаква се драмата да започне скоро в българския ефир, като подробности за излъчването ще публикуваме своевременно. 

Главните роли в "Неверен" са изиграни от обичаните Джансу Дере ("Майка", "Завръщане", "Езел") и Джанер Джиндорук (Сарп от "Една жена", "Великолепният век: Кьосем"). 

Кастът се допълва от Мелис Сезен ("Черната перла"), Йозге Йоздер ("Доктор Чудо", "Мелодия на сърцето"), Гьозде Седа Алтунер, Назлъ Булум, Тарък Емир Текин, Алп Акар, Беркай Атеш ("Майка", "Ямата"), Аслъ Орджан ("Кварталът на богатите", "С Русия в сърцето", "Научи ме да обичам"), Бену Йълдъръмлар ("Една жена", "Листопад", "Другите отчаяни съпруги") и др. 

"Неверен" се показва в Турция от октомври 2020 г. до май 2022 г. в ефира на турския Kanal D, като се състои от 60 оригинални епизода. 

В България ще се излъчи интернационалната версия от 149 епизода по 45 минути. 

Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, реализирала "Опасно изкушение". 

Историята:

Тя имаше перфектен живот и ще направи и невъзможното, за да си го върне!

Асия (Джансу Дере) е самотна жена, останала сираче от малка, тъй като родителите ѝ умират. Въпреки че наследява солидно богатство, Асия няма семейство, което да нарече свое. 

Един ден тя среща красивия Волкан (Джанер Джиндорук), който ѝ предлага да живеят заедно, след като тя завърши медицинския факултет. Двамата се установяват в родния град на Волкан, който е близо до Истанбул. 

Семейството на Волкан става семейство и на Асия и неговите приятели стават нейни. Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото Асия винаги е мечтала. 

Години по-късно Асия започва да практикува професията си и да осъществява плановете си. Строителният бизнес на Волкан също процъфтява, а животът им не може да бъде по-хубав... докато Асия не намира косъм от дълга руса коса на шала на Волкан. 

Тя открива, че мъжът ѝ има връзка с красива млада жена на име Дерин (Мелис Сезен). Още по-лошото е, че всички около нея са знаели за това, но никой не ѝ е казал. 

Наред с тези предателства, Асия разбира, че бизнесът на Волкан е "погълнал" наследството ѝ и тя е затънала в дългове. 

Волкан, от друга страна, е раздвоен. Той обича и Асия, и Дерин. Вижда в Асия свое семейство, а в Дерин своята любов. Той няма намерение да се откаже от семейството си, но няма и смелостта да се раздели с Дерин. 

Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от лъжи. Когато подробностите за предателството изплуват на повърхността, всичко започва да се усложнява. 

В тази история Асия отказва да бъде жертва на живота си и се посвещава да отмъсти на неверния си съпруг и на всички останали, които са я предали...