вторник, 11 октомври 2022 г.

Утре в "Ямата": Селим се събужда, а Емрах отива в болницата и (12 октомври)

Прочетете какво ще се случи утре (12 октомври) в следващия епизод на турския сериал "Ямата", излъчващ се от понеделник до сряда от 21:00 ч. и в четвъртък и петък от 20:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Çukur"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 61

Идрис благославя живите си синове.

Емрах бръсне Мухитин. Меке едва се сдържа да не убие комисаря. Емрах се кълне, че в най-скоро време целият квартал ще играе по гайдата му.

Преди 5 дни Салих се кара на Чичото. Чичото му казва, че знае кой е. Вартоолу разбира, че Паша го е изгонил от Ямата преди време.

Сега...

Ямач чака майка си пред дома на Идрис. Казва ѝ, че Селим е ранен. Предупреждава я, че никой в къщата не знае за това. Моли я за помощ да се справи със ситуацията.

Султан се появява пред Идрис. Опитва се да му даде кураж. Той ѝ се оплаква, че е много зле. Султан му припомня, че на бащата на Ямата не му подхожда да плаче.

Бащата на Сена съобщава, че някой на много високо ниво стои зад назначаването на Емрах и трудно ще го изтеглят от Истанбул.

Селим идва в съзнание. Ямач му благодари и споделя с баща си, че Селим му е спасил живота.

Сена казва на майка си да спре Емрах, иначе ще унищожи и двамата.

Идрис поздравява Селим за героизма, който е извършил.

Ямач влиза в стаята на брат си. Иска му прошка за недоверието, което е изпитвал към него.

Емрах е в болницата и започва да притиска хората на Ямач с информацията, която има. Ямач предупреждава доверениците си да не дават повод на полицая. 

Медет казва на Ямач, че го е съсипал. Съобщава му, че са го смлели от бой и са го пречупили, а без Вартоолу е кръгла нула. Ямач се кълне, че не го е хващал и не е заповядвал такова нещо.

Ямач си уговаря среща с Байкал. Господинът нарежда на адвоката, че тази вечер работата трябва да приключи.

Пред болницата Емрах се среща с майка си.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.