сряда, 5 октомври 2022 г.

Шахика умира, Йълдъз среща истинската любов, Керим влиза в затвора, а Зехра се омъжва за

Започва нова ера в историята.

Шестима герои напускат "Опасно изкушение". Други влизат в поредицата.

Ще станем свидетели на изненадващи ситуации в следващите епизоди на сериала "Опасно изкушение", излъчван по bTV от понеделник до сряда в 20 ч. Шестима актьори ще напуснат поредицата наведнъж. Халит Аргун, изигран от Талат Булут, умира, като пада по стълбите. Керим, изигран от Гьокхан Алкан, е предаден от своя приятел Мерт, който го праща в затвора. Напускането на Баръш Кълъч определено изненада всички. Героят му Кая оставя писмо на Ендер и напуска града, казвайки, че не е възможно да бъдат заедно след всички проблеми, през които са преминали. По сценарий Лила и Ийт също заминават. Ерим решава да живее в чужбина и да продължи образованието си там.

Докато тези раздели, предимно с мъжете актьори, шокираха всички, групата, доминирана от жени, остава. Интригите на триото Шахика, Ендер и Йълдъз продължават с пълна пара. Шеввал Сам, Еда Едже и Несрин Джавадзаде започват ново приключение в "Опасно изкушение"!

Всичко се променя след 85-и оригинален епизод. Шахика казва на Зехра, че Ендер и Йълдъз са бутнали Халит по стълбите. Малко по-късно известното трио влиза в затвора.

Ендер и Йълдъз отново си сътрудничат.

Към сериала се присъединяват нови имена. Ердал Йозячълар се появява като богат бизнесмен на име Хасан Али. Берк Октай влиза като Чаатай, сина на Хасан Али. Гюленай Калкан играе Фериде, съпругата на Хасан Али. Бахтияр Мемили ще играе дясната ръка на Хасан Али, Мерт Алтънъшък влиза в образа на Махмут. Малко по-късно се появява и Нилпери Шахинкая като Джансу.

До края на сезон 4 предстоят още вълнуващи моменти, сред които убийството на Шахика, което първоначално е било написано за Ендер, сватбата на Зехра с Мерт, който иска да й вземе богатството, любовта на Йълдъз и Чаатай, Хасан Али и Зехра умират при експлозия, Фериде напуска града, както и много други моменти.


Приятелство, създадено в "Забранената ябълка"

Триото Несрин Джавадзаде, Шеввал Сам и Еда Едже се ненавижда в историята, но в живота трите са приятелки. Публиката, уморена от кавгите и съперничествата на известните актриси помежду си, беше силно впечатлена от приятелството на главните жени от телевизионния сериал "Опасно изкушение". Заедно празнуват рождени дни и ходят на почивка през лятото.