сряда, 9 ноември 2022 г.

"Полицейската академия" - нов корейски сериал от 25 ноември по bTV Lady

ЕКСКЛУЗИВНО: Нов сериал!

Премиерният за България корейски сериал "Полицейската академия" (Police University / Kyeongchalsueob) стартира на 25 ноември (петък) в ефира на bTV Lady.

Епизодите на корейската полицейска драма ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:00 до 00:30 ч. на мястото на "Смъртоносна изневяра". 

Повторения на "Полицейската академия" ще се предлагат на следващия ден от 10:00 до 11:30 ч. отново по bTV Lady, считано от 28 ноември (понеделник).

Премиерният сериал е сниман и излъчван в Южна Корея през 2021 г. и се състои от 16 епизода, всеки от които с продължителност 70 минути.

Главните роли се изпълняват от Ча Тае-Хьон, Чонг Джин-Йънг и Кристъл Чонг.

Историята на "Полицейската академия":

Йоо Донг (Ча Тае-Хьон) е детектив с 20-годишен опит в криминалните убийства и кибер разследвания. Йоо е изпратен в Полицейската академия като професор след неуспешно разследване. 

Канг Сьо-Хо (Чонг Джин-Йънг) среща О Канг-Хи (Кристъл Чонг), която мечтае да бъде полицай. Канг се влюбва в О Канг-Хи от пръв поглед. 

Следвайки нейните стъпки, Канг се записва в Полицейската академия. Заедно с Йоо Донг тримата формират екип за съвместно разследване срещу корупцията в Полицейската академия. 

Сериалът показва конфликтите и хармонията между преподаватели и ученици, както и корупцията между престъпниците и полицаите...