четвъртък, 17 ноември 2022 г.

Утре в "Не ме оставяй": Емре разкрива, че Дженгиз е изпратил снимките му с Бану на пресата; Мелтем взима възглавница, за да удуши Гюзде (18 ноември)

Прочетете какво ще се случи утре (18 ноември) в следващия епизод на турския сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Beni Bırakma"
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод: 439 (326,327)

Керем предупреждава Мелтем, че никой не трябва да разбира, че бебето на Съла е от Тарък. Заплашва я, че ако се изпусне пред някого, ще загази.

Бора отваря плика на Дефне и открива лист със загадъчни йероглифи. Младежът звъни на Садък и го моли да го свърже с добър преводач.

Вечерта Емре се прибира в имението и заварва Дженгиз да стои сам в градината. Отива при него, за да поговорят, но старецът се оттегля обиден.

Елиф не престава да мисли за Емре. Ердем я наблюдава и си спомня как в миналото е упоявал и тормозил бившата си съпруга.

Тарък халюцинира, че със Съла отново са заедно. Братът на Емре осъзнава, че никога не е преставал да обича старата си любов.

В същото време Йозге изпраща SMS-и на Тарък, на които обаче той не връща отговор.

Арзу забелязва, че Емре стои сам в градината, и му носи одеяло. Бану наблюдава Емре от прозореца и не сдържа сълзите си от яд, че не отвръща на чувствата ѝ.

Елиф започва да събира багажа си, решена да напусне дома на Ердем.

Тарък продължава да халюцинира, че Съла е до него и го прегръща. Осъзнава, че няма как да я изтрие от съзнанието си.

Дженгиз се насочва към редакцията на вестника, публикувал снимките на Емре и Бану, за да се срещне с главния му редактор и да му благодари.

Бану посещава Йешим и ѝ разказва как е заблудила Елиф, че с Емре са прекарали една нощ заедно в хотела.

Мелтем се промъква незабелязано в болничната стая на упоената Гюзде, взима възглавница и я притиска към лицето ѝ, за да я удуши.

Преводачът заявява на Бора, че съдържанието на листа на Дефне не е нищо друго, освен игра на думи. Младежът осъзнава, че загадъчната мотористка отново го е "метнала".

Оказва се, че Емре е проследил Дженгиз до редакцията на вестника, и го обвинява, че преднамерено е изпратил за публикуване компрометиращите му снимки с Бану.

В този момент излиза главният редактор на вестника, който обяснява на Емре, че редакцията е пуснала снимките по свое усмотрение.

Ердем открива прощално писмо от Елиф и се вбесява, че е успяла да избяга от дома му.

Емре се принуждава да се извини на Дженгиз, че го е обвинил несправедливо.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.