понеделник, 26 декември 2022 г.

Финалът на "Откраднати мечти": Мелис е разобличена и отвлича Йомер, а Левент разбира, че той

Развръзката се задава...

Хитовият турски сериал "Откраднати мечти" е към своя край. Финалният епизод ще бъде излъчен на 12 януари (четвъртък) от 17:00 ч. по Diema Family.

Опитите на Мерием и доведения ѝ малък брат Йомер да изградят ново бъдеще сложиха началото на поредица драматични събития, които преобърнаха живота им в продължение на 181 епизода.

Началото на вълнуващата поредица бе на 18 април в ефира на NOVA, където сагата се излъчваше до средата на ноември, след което бе преместена по Diema Family.

След финала на "Откраднати мечти" Diema Family ще излъчва по три епизода от индийската сага "Неразделни" - от 16:30 до 18:00 ч.

"Откраднати мечти" е показан в Турция през 2019 г. в ефира на Kanal D и наброява 165 оригинални епизода по 55 минути.

Главните роли се изпълняват от изгряващите звезди Али Ясин Йозегемен (Левент) и Гизем Аръка (Мерием). Участие в сериала имат и добре познатите от "Намери ме" актьори Джемре Мелис Чънар (Мелис) и Хасан Баликташ (Дурмуш).

Ето какво ви очаква в последните епизоди на "Откраднати мечти":

Хюлия деликатно намеква на Бахадър, че в болницата, в която Мелис е провела лечението си след катастрофата, са ставали редица случаи на лекарски грешки.

В същото време Мелис се свързва с лекаря и му отправя заплахи, за да запази мълчание. Бахадър се свързва с доктора, но той отказва да коментира случая на зълва му.

Бахадър се принуждава да посети дома на лекаря и го притиска да признае истината, а именно, че Мелис му е наредила да скрие, че е напълно здрава и може да забременее.

Бахадър се зарича да не позволи на Левент да се омъжи за жена като Мелис. Изпраща ѝ SMS, че я е разкрил, и ѝ поставя ултиматум - или признава истината на Левент, или се отказва от него.

В този момент церемонията започва. Левент казва заветното "да", но когато служителят от общината пита Мелис дали е съгласна да стане негова съпруга, влиза Бахадър. Мелис го поглежда и казва "не".

Левент недоумява какво се случва. Тя му "признава", че е станала грешка и е напълно здрава, като изтъква, че е "разбрала" едва преди няколко дни.

Мелис бяга от имението, а Левент тръгва да я търси. Намира я да плаче самотна и ѝ благодари, че е била искрена с него. През сълзи тя му отвръща, че не е била способна да встъпи в брак с него с лъжа.

Левент се прибира в имението заедно с Мелис, а тя е доволна, че отново е постигнала целта си. Злодейката заявява на Хюлия, че всички от Метеханоулу са толкова наивни, че може да ги върти на малкия си пръст. Репликата на Мелис е дочута от Бахадър, който полудява и ѝ се нахвърля.

Левент най-накрая разбира какви са били истинските намерения на Мелис и я прогонва от имението.

Злодейката търси съдействие от Хюлия, но тя безцеремонно ѝ отказва. Мелис се афектира и хваща Хюлия за врата в опит да я удуши.

Мерием и Левент се събират, убедени, че пред любовта им вече няма пречки. Левент предлага брак на Мерием, а Мелис става свидетелка на сцената и се решава на крайни действия.

В деня на сватбата на Джемил и Айше Йомер изследва безследно. Оказва се, че зад похищението на малкото момченце стои Мелис. Левент и Мерием не са на себе си и издирват Йомер в цялата страна.

Хюлия разбира, че Аслъ е бременна от Бахадър, и я бута по стълбите...

Левент попада на рисунката на Йомер, а от написаното от Улвие на гърба ѝ разбира, че той всъщност е Ефе - неговият биологичен син.

Хюлия връща малкото момченце на Левент и Мерием. Мелис тръгва да бяга, но е настигната от полицията и е арестувана. Хюлия също е отведена зад решетките.


Тоталният румънски хит "Кланът" завладява праймтайма на bTV от 9 януари в 21:00 ч.

Двама изгубени братя се срещат отново след години, но съдбата ги превръща във врагове и ги изправя един срещу друг в безмилостна битка...

След безапелационния успех на румънския сериал „Влад“, в началото на 2023 г. bTV започва излъчването на нова вълнуваща поредица от северната ни съседка.

От 9 януари (понеделник), всяка делнична вечер от 21:00 ч., „Кланът“ (Clanul) обещава да завладее зрителите с изключително заплетен и непредсказуем сюжет, мащабни екшън сцени и първокласен актьорски състав.

Сериалът проследява историята на двама братя, разделени в детството си, които се срещат отново след години, но като противници от двете страни на закона.

Историята:
Тудор е неразделен с по-малкия си брат Павел, докато един ден момченцето не изчезва безследно, докато си играе на улицата. Години наред Тудор безуспешно се опитва да разбере истината за съдбата на братчето си, а за да се заеме лично с разследването, се посвещава на подготовката си да стане елитен полицай.

В навечерието на завършването си той получава първата си секретна мисия – да проникне в най-голямата румънска престъпна групировка, известна като „Кланът“. За целта Тудор разиграва зрелищна екшън сцена, появявайки се въоръжен на дипломирането на полицейската академия, след което е осъден фиктивно и отведен в една килия с човек, за когото се знае, че е член на мащабната мафиотска организация.

Благодарение на специалните си умения, в затвора полицаят под прикритие бързо успява да се сприятели с него и да спечели доверието му, с което си осигурява безпроблемен пропуск за легендарния „клан“. Там той моментално привлича вниманието на главния бос, който го взима под крилото си като доверено лице.

В същото време Давид – друг млад възпитаник на програмата за обучение на полицаи, също се бори да се дипломира с отличен успех. В действителност обаче той е израснал в обкръжението на същия мафиот, в чиято банда сега е внедрен Тудор, а задачата му е да стане къртица на „клана“ в полицията.

Тудор бързо се досеща, че Давид е престъпник под прикритие, проникнал в системата с противоположна на неговата мисия, но всичко за него се преобръща на 180 градуса, когато разбира, че всъщност това е изгубеният му брат. Оказва се, че малкият Павел е бил отвлечен, за да бъде специално обучен за вътрешен човек на „клана“ в румънската полиция.

Сега, години по-късно, Тудор и Давид се изправят един срещу друг от двете страни на закона в безмилостна битка, последиците от която ще държат зрителите в трепетно очакване.

За сериала:
Стартирал в Румъния през септември 2022 г., „Кланът“ надминава успеха на предшественика си – „Влад“, и се превръща в най-популярния сериал на канала от семейството на СМЕ – PRO TV – в северната ни съседка.

Българските зрители ще се насладят на епизодите на наситената с екшън и драма поредица броени седмици след премиерата им там. Режисьор и сценарист на „Кланът“ е Ангел Дамиан, познат у нас като Адриан от „Влад“.

В главните роли ще видим изгряващите звезди Денис Хангану и Мариан Олтяну. Те ще влязат в кожата на двамата братя Тудор и Давид, които съдбата събира и превръща във врагове.

Не пропускайте епизодите на премиерния румънски сериал „Кланът“ – от 9 януари (понеделник), всяка делнична вечер от 21:00 ч. само по bTV!