вторник, 24 януари 2023 г.

Утре в "Кланът": (25 януари)


Прочетете какво ще се случи в следващия епизод на румънския сериал "Кланът", който ще се излъчи утре (25 януари) от 21:00 до 22:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: PRO TV
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Eпизод: 13

Костую упреква хората от екипа си, че са били концентрирани на едно място и така Бебе е разкрил, че го следят.

Тудор се промъква в дома на Бутика, но открива единствено телефонния му номер.

Патричия от екипа на Костюу настоява да следят и Тудор Аким, тъй като е шофьор на съпругата на Бебе. Комисарят обаче отказва под предлог, че имат по-важна мисия.

Костую показва на полицаите, включително и на Давид, снимка на Санду Тоба и ги предупреждава, че ще пристигне в Букурещ, за да се срещне с Бебе, с когото планират да се съюзят и да завладеят сухопътния и морския трафик. Давид слуша всичко много внимателно и се усмихва.

Костую нарежда на екипа си да следят Санду и да му докладват за всяка негова стъпка в Букурещ.

Тудор се свързва с Бутика и му се представя като син на Аким. Заявява му, че е готов да плати за информация за изчезналия си брат Павел. Двамата си уговарят среща.

Пеликана споделя с Юлика, че е разпознал Давид в къщата на Луминица. Спомня си също, че го е видял с Костую по време на ареста на Тудор.

Тудор отива на мястото на срещата с Бутика в изоставена постройка, но е уцелен със стрела в тила. Полицаят под прикритие губи съзнание и се свлича на земята.

Пеликана се досеща, че Давид е откарал Тудор до гаража, след като е бил ранен... Той смята, че Тудор поддържа връзка с Давид, за да го уведомява за Костую.

Бебе отново привиква Давид и Вера. Давид уведомява Бащицата, че Костую е научил за предстоящото посещение на госта му. Касапина побеснява и изтъква, че само те двамата са знаели.

Давид предупреждава Бебе, че сред хората му има къртица. Вера се досеща за телефонния си разговор с Магда и "хрумката" на Тудор за гравираните имена, но решава да запази мълчание пред Касапина.

Тудор идва в съзнание и осъзнава, че е завързан. Бутика се появява с качулка на главата и му заявява, че неговият живот също е бил съсипан от Бебе.

Бутика уверява Тудор, че Павел е жив, но обещава да му издаде местонахождението му едва след като отнеме живота на Касапина.

Междувременно Бебе нарежда на Вера да смени хотела на Санду.

Тудор се връща в гаража, а Пеликана и Юлика се скриват, за да се пошегуват с него и да го стреснат.

В това време обаче там пристига Вера, която провежда откровен разговор с Тудор. Пеликана и Юлика осъзнават, че между двамата са се зародили чувства.

Тудор и Вера се целуват... Патричия (полицайката от екипа на Костую) ги вижда заедно.

След като Тудор изпраща Вера, захилените Пеликана и Юлика започват да занасят приятеля си, че сваля дъщерята на шефа.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.

bTV обяви програмата си за пролетния телевизионен сезон...

Той ще стартира официално на 22 февруари (сряда) със старта на втория сезон на романтичното риалити "Ергенът".

Тази година то ще се излъчва вече в сряда и четвъртък, а продължителността на епизодите ще бъде цели два часа - от 21:00 до 23:00 ч.

Припомняме Ви, че миналата година "Ергенът" се излъчваше в четвъртък и петък по час и половина.

От 24 февруари (петък) bTV ще предложи изцяло нова петъчна програма. Всеки петък от 21:00 до 22:00 ч. ще вървят епизодите от третия сезон на българския сериал "Мен не ме мислете" с Весела Бабинова и Рушен Видинлиев.

Голямата изненада е, че "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще се излъчва вече веднъж седмично - само в петък с едночасово издание от 22:00 до 23:00 ч. Стартът също е на 24 февруари (петък).

Следващият голям старт е на 26 февруари (неделя), когато тръгва най-новият сезон на "Survivor". От bTV обещават този сезон да е в изцяло нов формат, изпълнен със сложни игри и реализиран от международен екип.

"Survivor" ще върви в неделя, понеделник и вторник с тричасови епизоди - от 20:00 до 23:00 ч.

Турският сериал "Опасно изкушение" остава в праймтайма на bTV, но вече ще върви само в сряда, четвъртък и петък с едночасови серии - от 20:00 до 21:00 ч.

В съботните вечери bTV ще излъчва игрални филми в кино рубриката "МЕГА ХИТ".

С нови сезони през пролетта се завръщат и "Стани богат" (всеки делник от 18:00 ч.) и "Животът по действителен случай" (всяка събота от 17:00 ч. - от 11 февруари).

Пролетната програма на bTV:

НЕДЕЛЯ:
20:00-23:00 - "Survivor"

ПОНЕДЕЛНИК:
20:00-23:00 - "Survivor"

ВТОРНИК:
20:00-23:00 - "Survivor"

СРЯДА:
20:00-21:00 - "Опасно изкушение"
21:00-23:00 - "Ергенът"

ЧЕТВЪРТЪК:
20:00-21:00 - "Опасно изкушение"
21:00-23:00 - "Ергенът"

ПЕТЪК:
20:00-21:00 - "Опасно изкушение"
21:00-22:00 - "Мен не ме мислете"
22:00-23:00 - "Шоуто на Николаос Цитиридис"

СЪБОТА:
20:00-22:00 - Игрален филм

Автор на графиката: Mr. D