вторник, 24 януари 2023 г.

Утре в "Кланът": Тудор и Вера се целуват; Тудор научава, че Павел е жив, но е улучен (25 януари)

Прочетете какво ще се случи в следващия епизод на румънския сериал "Кланът", който ще се излъчи утре (25 януари) от 21:30 до 22:30 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: PRO TV
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Eпизод: 13

Костую упреква хората от екипа си, че са били концентрирани на едно място и така Бебе е разкрил, че го следят.

Тудор се промъква в дома на Бутика, но открива единствено телефонния му номер.

Патричия от екипа на Костюу настоява да следят и Тудор Аким, тъй като е шофьор на съпругата на Бебе. Комисарят обаче отказва под предлог, че имат по-важна мисия.

Костую показва на полицаите, включително и на Давид, снимка на Санду Тоба и ги предупреждава, че ще пристигне в Букурещ, за да се срещне с Бебе, с когото планират да се съюзят и да завладеят сухопътния и морския трафик. Давид слуша всичко много внимателно и се усмихва.

Костую нарежда на екипа си да следят Санду и да му докладват за всяка негова стъпка в Букурещ.

Тудор се свързва с Бутика и му се представя като син на Аким. Заявява му, че е готов да плати за информация за изчезналия си брат Павел. Двамата си уговарят среща.

Пеликана споделя с Юлика, че е разпознал Давид в къщата на Луминица. Спомня си също, че го е видял с Костую по време на ареста на Тудор.

Тудор отива на мястото на срещата с Бутика в изоставена постройка, но е уцелен със стрела в тила. Полицаят под прикритие губи съзнание и се свлича на земята.

Пеликана се досеща, че Давид е откарал Тудор до гаража, след като е бил ранен... Той смята, че Тудор поддържа връзка с Давид, за да го уведомява за Костую.

Бебе отново привиква Давид и Вера. Давид уведомява Бащицата, че Костую е научил за предстоящото посещение на госта му. Касапина побеснява и изтъква, че само те двамата са знаели.

Давид предупреждава Бебе, че сред хората му има къртица. Вера се досеща за телефонния си разговор с Магда и "хрумката" на Тудор за гравираните имена, но решава да запази мълчание пред Касапина.

Тудор идва в съзнание и осъзнава, че е завързан. Бутика се появява с качулка на главата и му заявява, че неговият живот също е бил съсипан от Бебе.

Бутика уверява Тудор, че Павел е жив, но обещава да му издаде местонахождението му едва след като отнеме живота на Касапина.

Междувременно Бебе нарежда на Вера да смени хотела на Санду.

Тудор се връща в гаража, а Пеликана и Юлика се скриват, за да се пошегуват с него и да го стреснат.

В това време обаче там пристига Вера, която провежда откровен разговор с Тудор. Пеликана и Юлика осъзнават, че между двамата са се зародили чувства.

Тудор и Вера се целуват... Патричия (полицайката от екипа на Костую) ги вижда заедно.

След като Тудор изпраща Вера, захилените Пеликана и Юлика започват да занасят приятеля си, че сваля дъщерята на шефа.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.