четвъртък, 26 януари 2023 г.

Утре в "Опасно изк.": Чаатай разбира за болестта (27 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (27 януари) в следващия епизод на турския сериал "Опасно изкушение", излъчващ се всеки делник от 20:00 по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yasak Elma"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 310,311,312

Чаатай заблуждава майка си, че Хасан Али е болен и е с високо кръвно. Фериде се съгласява да отиде и да се погрижи за бившия си. 

Седаи информира шефа си, че Фериде идва. Хасан Али бързо ляга на дивана и се прави, че му е зле. 

Кая споделя с Ендер, че Хасан Али крие важни документи на фирмата. 

Фериде и Хасан Али чуват по телевизията как Йълдъз е дала интервю и е заявила, че ще съди продуцентите и сценаристите, създали сериал за нейния живот.

Хасан Али бързо спира да се преструва и е бесен на снаха си. Вика Йълдъз и бързо я нахоква за поведението ѝ. 

Ендер и Кая извикват Йълдъз в кабинета на фирмата. Споделят ѝ за документите, които Седаи и Хасан Али укриват. 

Ендер и Кая подозират, че Хасан Али ограбва фирмата. Йълдъз решава да помогне на Ендер, тъй като и наследството на Халит Джан е в опасност. 

Ендер съветва Йълдъз да вземе телефона на Хасан Али, за да му инсталират подслушващ софтуер. 

Хасан Али се възмущава пред Кая как Седаи не му е дал пълния набор от документи. Обещава да го скастри и да изпълни заръката на адвоката. 

Чаатай посреща във фирмата Фейза, с която са имали отношения преди шест години. Тя иска от него да я наеме на работа, тъй като с времето всички врати са се затворили за нея. Обяснява, че има 5-годишен син, който страда от Синдром на Аспергер. 

Йълдъз се връща при Хасан Али и му се извинява. По-късно тя среща Фейза, а Чаатай ѝ обяснява, че е поискала помощ, защото детето ѝ е болно. 

Зехра урежда да започне работа в същия фитнес, където е и Джанер. 

Седаи предава на Кая отчета с месечните баланси на фирмата. Оказва се, че са подправени преди предаването им и показват, че фирмата е на загуба. 

Чаатай споделя с майка си за Фейза и детето ѝ. Фериде не ѝ изнася, че старата любов на сина ѝ сега ще работи с него. 

Фериде съветва Чаатай да не се оказва в неудобно положение, защото ситуацията с Фейза ще подразни Йълдъз. 

Кая уверява Ендер, че тя присъства в бъдещите планове за живота му. 

Йълдъз взима телефона на Хасан Али, докато той е с Чаатай и Фериде в гостната. Тя го дава на Джанер, който го предава на хакер. 

Седаи информира шефа си, че важен човек му е звънял, но не е успял да се свърже с него. 

Джанер бързо дава на Йълдъз телефона си, който е същият като на Хасан Али. В това време жена звъни и се оплаква на Хасан Али за работата в химическото чистене. 

Хасан Али я нахоква и затваря телефона, без да се усети, че не е неговият. 

Джанер отива да върне смартфона на Хасан Али на място, но Седаи го залавя. Братът на Ендер се измъква с това, че го е взел по погрешка. По пътя е забелязал и се е върнал, за да го предаде обратно. 

Хасан Али споделя със Седаи, че работата му намирисва и според него Йълдъз се е съюзила с Ендер и Джанер и тримата замислят нещо. Нарежда му да хвърли телефона в морето и да му купи нов. 

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.

ЕКСКЛУЗИВНО: Настъпват извънредни промени в програмата на bTV! 

От 30 януари (понеделник) турският сериал "Опасно изкушение" отново ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 ч. по 45 минути. 

От 30 януари (понеделник) тръгва дългоочакваният премиерен турски сериал "Мрежа от лъжи" (Sadakatsiz), който ще се позиционира всеки делник от 21:00 до 22:00 ч. 

От 30 януари (понеделник) румънският сериал "Кланът" отново ще е с нов час на излъчване - всеки делник от 22:00 до 23:00 ч. по bTV. 

Повторението на "Комиците и приятели" отпада. 

За "Мрежа от лъжи":

Новият сериал се оглавява от Джансу Дере и Джанер Джиндорук, познати на българските зрители от хитови сериали като "Майка", "Завръщане", "Езел", "Една жена" и "Великолепният век: Кьосем". 

В "Мрежа от лъжи" участват още Мелис Сезен ("Черната перла"), Йозге Йоздер ("Доктор Чудо", "Мелодия на сърцето"), Гьозде Седа Алтунер, Назлъ Булум, Тарък Емир Текин, Алп Акар, Беркай Атеш ("Майка", "Ямата"), Аслъ Орджан ("Кварталът на богатите", "С Русия в сърцето", "Научи ме да обичам"), Бену Йълдъръмлар ("Една жена", "Листопад", "Другите отчаяни съпруги") и др. 

"Мрежа от лъжи" се показва в Турция от октомври 2020 г. до май 2022 г. в ефира на турския Kanal D, като се състои от 60 оригинални епизода. 

Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, реализирала "Опасно изкушение".

Историята:

Тя имаше перфектен живот и ще направи и невъзможното, за да си го върне!

Асия (Джансу Дере) е самотна жена, останала сираче от малка, тъй като родителите ѝ умират. Въпреки че наследява солидно богатство, Асия няма семейство, което да нарече свое. 

Един ден тя среща красивия Волкан (Джанер Джиндорук), който ѝ предлага да живеят заедно, след като тя завърши медицинския факултет. Двамата се установяват в родния град на Волкан, който е близо до Истанбул. 

Семейството на Волкан става семейство и на Асия и неговите приятели стават нейни. Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото Асия винаги е мечтала. 

Години по-късно Асия започва да практикува професията си и да осъществява плановете си. Строителният бизнес на Волкан също процъфтява, а животът им не може да бъде по-хубав... докато Асия не намира косъм от дълга руса коса на шала на Волкан. 

Тя открива, че мъжът ѝ има връзка с красива млада жена на име Дерин (Мелис Сезен). Още по-лошото е, че всички около нея са знаели за това, но никой не ѝ е казал. 

Наред с тези предателства, Асия разбира, че бизнесът на Волкан е "погълнал" наследството ѝ и тя е затънала в дългове. 

Волкан, от друга страна, е раздвоен. Той обича и Асия, и Дерин. Вижда в Асия свое семейство, а в Дерин своята любов. Той няма намерение да се откаже от семейството си, но няма и смелостта да се раздели с Дерин. 

Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от лъжи. Когато подробностите за предателството изплуват на повърхността, всичко започва да се усложнява. 

В тази история Асия отказва да бъде жертва на живота си и се посвещава да отмъсти на неверния си съпруг и на всички останали, които са я предали...