сряда, 4 януари 2023 г.

Утре в "Опасно изк.": 5 години по-късно Йълдъз се събужда от кома (5 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (5 януари) в следващия епизод на турския сериал "Опасно изкушение", излъчващ се всеки делник от 20:00 по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yasak Elma"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 290, 291

Чаатай се обажда на Йълдъз и я моли да се върне при него, но тя отказва.

Йълдъз и Асуман взимат детето от спалнята на Хасан Али. Шахика остава насаме със съпруга си.

Асуман продължава да ревнува Хасан Али от Шахика.

Йълдъз възнамерява да си тръгне от къщата на Хасан Али, за да не му е в тежест. Шахика обещава на Хасан Али да сдобри Чаатай и Йълдъз.

Шахика иска да превземе фирмата от вътре. Ендер отказва да подпише документите.

Ендер предупреждава Шахика, че двете са съдружнички и тя не може да се държи по този начин.

Появява се Йомер. Хасан Али  се опитва да му обясни, че трябва да се вразуми. Йомер забелязва Шахика и решава да я свали.

Ендер има план как да постави Шахика на място.

Джансу признава на Йълдъз, че Шахика и Ендер са я наели, за да раздели нея и Чаатай.

Йълдъз започва да се съмнява в дуото. Заръчва на Емир да провери дали Джансу казва истината.

Шахика съобщава на Асуман, че вечерта всички трябва да излязат навън. Президентшата разпорежда на Нермин да приготви вечеря само за Йълдъз и Чаатай.

Джанер заблуждава Емир, че никой не е наемал Джансу за нищо.

Йомер се прибира в къщата. Вижда Шахика и си мисли, че е прислужница. Тя заявява, че е съпругата на Хасан Али.

Ендер купува специална броеница за Хасан Али и му я подарява. Той отново се съмнява в думите ѝ.

Шахика заключва Чаатай и Йълдъз в стаята. Чаатай моли жена си да му даде още един шанс.

Хасан Али представя Шахика на приятелите си.

Джансу отива, за да запали къщата на Хасан Али. Вижда, че Чаатай и Йълдъз се карат.

Шахика представя брака си като много успешен и щастлив пред приятелите на президента.

Джансу е толкова озлобена, че запалва къщата на Коюджу. 

Йълдъз и Чаатай се сдобряват и в същото време усещат, че в къщата нещо гори. Установяват, че вратата на стаята е заключена.

Седаи съобщава на президента, че домът му гори. Чаатай се опитва да разбие прозореца и да спаси Йълдъз, която се задушава.

Йълдъз изпада в кома и се събужда след пет години.

Чаатай е женен за Джансу, а Хасан Али продава дюнери, защото е загубил богатството си.

Йълдъз е добре, но лекарите предупреждават Асуман да не ѝ казва истината.

Всички се чудят как да кажат на Йълдъз, че е била в кома почти 5 години. Лекарката ѝ го съобщава внимателно, тъй като се страхува пациентката да не изпадне в депресия.

Чаатай се опитва да признае на Йълдъз, че се е оженил за Джансу.

Джансу се държи грубо с прислугата и Фериде. Узурпирала е и Халит Джан.

Шахика се е омъжила за Седаи. Ендер и Джансу са станали неразделни дружки. 

Джанер почти не общува със сестра си. Ендер и новият президент Седаи са били на пътешествие заедно.

Йълдъз иска да знае къде е Халит Джан. Асуман отговаря, че Чаатай  е взел попечителството над детето.

Титлата "президент" получава Седаи, който е отмъкнал богатството на Хасан Али.

Чаатай съобщава на Джансу, че Йълдъз се е събудила. Блондинката започва да го ревнува от бившата му съпруга.

Джансу не иска да даде Халит Джан на Йълдъз. Чаатай се вбесява и излиза.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.

Тоталният румънски хит "Кланът" завладява праймтайма на bTV от 9 януари в 21:00 ч.

Двама изгубени братя се срещат отново след години, но съдбата ги превръща във врагове и ги изправя един срещу друг в безмилостна битка...

След безапелационния успех на румънския сериал „Влад“, в началото на 2023 г. bTV започва излъчването на нова вълнуваща поредица от северната ни съседка.

От 9 януари (понеделник), всяка делнична вечер от 21:00 ч., „Кланът“ (Clanul) обещава да завладее зрителите с изключително заплетен и непредсказуем сюжет, мащабни екшън сцени и първокласен актьорски състав.

Сериалът проследява историята на двама братя, разделени в детството си, които се срещат отново след години, но като противници от двете страни на закона.

Историята:
Тудор е неразделен с по-малкия си брат Павел, докато един ден момченцето не изчезва безследно, докато си играе на улицата. Години наред Тудор безуспешно се опитва да разбере истината за съдбата на братчето си, а за да се заеме лично с разследването, се посвещава на подготовката си да стане елитен полицай.

В навечерието на завършването си той получава първата си секретна мисия – да проникне в най-голямата румънска престъпна групировка, известна като „Кланът“. За целта Тудор разиграва зрелищна екшън сцена, появявайки се въоръжен на дипломирането на полицейската академия, след което е осъден фиктивно и отведен в една килия с човек, за когото се знае, че е член на мащабната мафиотска организация.

Благодарение на специалните си умения, в затвора полицаят под прикритие бързо успява да се сприятели с него и да спечели доверието му, с което си осигурява безпроблемен пропуск за легендарния „клан“. Там той моментално привлича вниманието на главния бос, който го взима под крилото си като доверено лице.

В същото време Давид – друг млад възпитаник на програмата за обучение на полицаи, също се бори да се дипломира с отличен успех. В действителност обаче той е израснал в обкръжението на същия мафиот, в чиято банда сега е внедрен Тудор, а задачата му е да стане къртица на „клана“ в полицията.

Тудор бързо се досеща, че Давид е престъпник под прикритие, проникнал в системата с противоположна на неговата мисия, но всичко за него се преобръща на 180 градуса, когато разбира, че всъщност това е изгубеният му брат. Оказва се, че малкият Павел е бил отвлечен, за да бъде специално обучен за вътрешен човек на „клана“ в румънската полиция.

Сега, години по-късно, Тудор и Давид се изправят един срещу друг от двете страни на закона в безмилостна битка, последиците от която ще държат зрителите в трепетно очакване.

За сериала:
Стартирал в Румъния през септември 2022 г., „Кланът“ надминава успеха на предшественика си – „Влад“, и се превръща в най-популярния сериал на канала от семейството на СМЕ – PRO TV – в северната ни съседка.

Българските зрители ще се насладят на епизодите на наситената с екшън и драма поредица броени седмици след премиерата им там. Режисьор и сценарист на „Кланът“ е Ангел Дамиан, познат у нас като Адриан от „Влад“.

В главните роли ще видим изгряващите звезди Денис Хангану и Мариан Олтяну. Те ще влязат в кожата на двамата братя Тудор и Давид, които съдбата събира и превръща във врагове.

Не пропускайте епизодите на премиерния румънски сериал „Кланът“ – от 9 януари (понеделник), всяка делнична вечер от 21:00 ч. само по bTV!