четвъртък, 5 януари 2023 г.

Утре в "Опасно изк.": Халит Джан не познава Йълдъз (6 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (6 януари) в следващия епизод на турския сериал "Опасно изкушение", излъчващ се всеки делник от 20:00 по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yasak Elma"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 292,293

Джансу е притеснена, че Йълдъз ще се опита да ѝ вземе Халит Джан. Ендер успокоява новата си приятелка, че ще попречи на Йълдъз.

Йълдъз настоява да види сина си.

Йълдъз разбира от майка си и Хасан Али, че докато тя е била в кома, Шахика много им е помагала.

Йълдъз не може да повярва, че Шахика е станала певица и върши само добри дела.

Джанер и Емир питат Чаатай дали все още е влюбен в Йълдъз.

Джансу се опитва да спре Йълдъз да види Халит Джан. Детето не може да разпознае майка си. 

Джансу предупреждава Йълдъз, че може да го вижда само в нейно отсъствие.

Фериде посреща Йълдъз като родна дъщеря.  Джансу гони Йълдъз от дома си.

Ендер и Седаи отиват в заведението, където Шахика и Зехра пеят.

Емир и Джанер решават да съберат Йълдъз и Чаатай.

Джансу притиска Чаатай да започне да се държи като мъж в къщата.

Фериде настоява Чаатай да не разделя Йълдъз от Халит Джан.

Хасан Али също се наема да говори с Чаатай.

Гюлер вече работи за Джансу.

Хаяти е станал продуцент на Шахика и Зехра и им урежда турне.

Джанер казва на сестра си, че се държи отвратително с Йълдъз.

Хасан Али отива да види Чаатай във фирмата, но Седаи го гони.

Шахика и Зехра се срещат с Йълдъз. Тя не може да повярва, че са станали такива големи приятелки и работят като певици.

Седай разпитва Чаатай за посещението на баща му.

Ендер посещава Йълдъз и опитва да я унижи.

Шахика споделя с Хасан Али, че ще замине на турне.

Чаатай настоява Джансу да върне Халит Джан на Йълдъз.

Йомер съветва Хасан Али да обръща повече внимание на Асуман.

Чаатай води детето при Йълдъз. Тя се натъжава, че синът ѝ не я разпознава. Чаатай ѝ признава, че много му е липсвала и иска прошка от нея. 

Джансу беснее пред Чаатай и му вдига скандал. Тя не иска да се разведе с него и започва да го заплашва.

Фериде се извинява на Йълдъз за причиненото в миналото. Казва ѝ, че Джансу е способна на всичко и трябва да се пазят.

Ендер съветва Джансу да се отърве от Йълдъз.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.

Тоталният румънски хит "Кланът" завладява праймтайма на bTV от 9 януари в 21:00 ч.

Двама изгубени братя се срещат отново след години, но съдбата ги превръща във врагове и ги изправя един срещу друг в безмилостна битка...

След безапелационния успех на румънския сериал „Влад“, в началото на 2023 г. bTV започва излъчването на нова вълнуваща поредица от северната ни съседка.

От 9 януари (понеделник), всяка делнична вечер от 21:00 ч., „Кланът“ (Clanul) обещава да завладее зрителите с изключително заплетен и непредсказуем сюжет, мащабни екшън сцени и първокласен актьорски състав.

Сериалът проследява историята на двама братя, разделени в детството си, които се срещат отново след години, но като противници от двете страни на закона.

Историята:
Тудор е неразделен с по-малкия си брат Павел, докато един ден момченцето не изчезва безследно, докато си играе на улицата. Години наред Тудор безуспешно се опитва да разбере истината за съдбата на братчето си, а за да се заеме лично с разследването, се посвещава на подготовката си да стане елитен полицай.

В навечерието на завършването си той получава първата си секретна мисия – да проникне в най-голямата румънска престъпна групировка, известна като „Кланът“. За целта Тудор разиграва зрелищна екшън сцена, появявайки се въоръжен на дипломирането на полицейската академия, след което е осъден фиктивно и отведен в една килия с човек, за когото се знае, че е член на мащабната мафиотска организация.

Благодарение на специалните си умения, в затвора полицаят под прикритие бързо успява да се сприятели с него и да спечели доверието му, с което си осигурява безпроблемен пропуск за легендарния „клан“. Там той моментално привлича вниманието на главния бос, който го взима под крилото си като доверено лице.

В същото време Давид – друг млад възпитаник на програмата за обучение на полицаи, също се бори да се дипломира с отличен успех. В действителност обаче той е израснал в обкръжението на същия мафиот, в чиято банда сега е внедрен Тудор, а задачата му е да стане къртица на „клана“ в полицията.

Тудор бързо се досеща, че Давид е престъпник под прикритие, проникнал в системата с противоположна на неговата мисия, но всичко за него се преобръща на 180 градуса, когато разбира, че всъщност това е изгубеният му брат. Оказва се, че малкият Павел е бил отвлечен, за да бъде специално обучен за вътрешен човек на „клана“ в румънската полиция.

Сега, години по-късно, Тудор и Давид се изправят един срещу друг от двете страни на закона в безмилостна битка, последиците от която ще държат зрителите в трепетно очакване.

За сериала:
Стартирал в Румъния през септември 2022 г., „Кланът“ надминава успеха на предшественика си – „Влад“, и се превръща в най-популярния сериал на канала от семейството на СМЕ – PRO TV – в северната ни съседка.

Българските зрители ще се насладят на епизодите на наситената с екшън и драма поредица броени седмици след премиерата им там. Режисьор и сценарист на „Кланът“ е Ангел Дамиан, познат у нас като Адриан от „Влад“.

В главните роли ще видим изгряващите звезди Денис Хангану и Мариан Олтяну. Те ще влязат в кожата на двамата братя Тудор и Давид, които съдбата събира и превръща във врагове.

Не пропускайте епизодите на премиерния румънски сериал „Кланът“ – от 9 януари (понеделник), всяка делнична вечер от 21:00 ч. само по bTV!