сряда, 8 март 2023 г.

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Сагар отвлича и още един член на семейство Десай (9 март)

Прочетете какво ще се случи утре (9 март) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги", който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 93

На кулинарното състезание Гена поднася ястие, приготвено само от остатъци. Съдиите остават възхитени, а Радика и Канак са шокирани.

Гена получава 9 от 10 точки и тя печели кръга. Гена открива, че модъкът, който е приготвила, липсва.

Радика пита Канак защо Гена е повикала жените от организацията. В този момент Гена обявява на всеослушание, че ще разкрие истинското лице на Радика.

Гена заявява, че Радика е приготвила храна за 150 души, като е жертвала съня си. Радика остава шокирана от изненадващия ход на Гена.

Анант си спомня за заплахата на Сагар и отива да провери дали Гена е в кухнята.

Гена подслушва разговора между Канак и Радика и разбира къде е скрит модъкът, който по-рано е приготвила.

Професорът преподава урок на Гена, а след това тя отива да се подготви за следващия етап от кулинарното състезание. Анант е възхитен колко ерудиран е Кумар.

Гена се появява на състезанието заедно с модъка. Радика остава шокирана и пита Какак как Гена е успяла да открие модъка. Между двете се разгаря ожесточен спор. Гена им казва, че трябва да са ѝ благодарни, че не ги е разобличила.

Гена им показва видеозапис, на който се вижда как Канак краде модъка ѝ, но заявява, че няма да го покаже при едно условие. Канак е любопитна какво е то.

Анант пита Сагар за кого работи, а той му отвръща, че действа сам, като го предупреждава, че всеки момент може да се случи нещо ужасяващо.

Анант изпада в паника, след като научава, че Прафул е тръгнал към банката. Сагар отвлича стареца...

Съдиите обявяват Канак за победителка в кулинарния конкурс. Тя препоръчва за поста председател на женския комитет Джамна.

Поръчителят на Сагар заплашва Плафул, че ако Анант не спре да работи за правителството, ще унижощи семейство Десай. Прафул разбира, че Анант е излъгал за работата си...

Малко по-късно Гена забелязва Сагар в имението и вика полиция. Злодеят забелязва униформените и тръгва да бяга. Той се обажда на шефа си и го моли за помощ.

Прафул е освободен, но е съсипан от лъжата на Анант...

Сагар взима нож и заплашва да наръга Анант. Гена обаче успява да спаси любимия си. Сагар хвърля димка и се измъква незабелязан.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.