понеделник, 6 март 2023 г.

"Опасно изкушение" приключва

"Опасно изкушение" приключва! 

Един от най-успешните турски сериали в южната ни съседка е към своя край. 

Самата Еда Едже, която изпълнява ролята на Йълдъз, потвърди новината. 

След земетресението в Турция Еда поде кампания за подпомагане на хората, провеждана от продуцентската компания Med Yapım, стояща зад реализацията на "Опасно изкушение". 

Тя изясни, че кампанията не трябва да се разбира погрешно и ясно даде да се разбере, че това не е опит да се рекламира сериалът.

Във видеообръщение Еда обяви следното: Ако някой тълкува това като реклама на "Опасно изкушение", това е последен сезон! Вече стигнахме края на пътя и снимаме последни десет епизода. Правим това и сме благодарни на всички, няма друга причина. Тази година наистина се сбогуваме..." 

Думите на Еда разочароваха заклетите фенове на сериала и потвърдиха, че екипът няма да го удължава повече. 

"Опасно изкушение" се излъчва в Турция от 2018 г. всяка понеделник вечер и държи стабилни рейтинги години наред. 

По последна информация проектът ще приключи през месец май със 175 оригинални епизода. 

Припомняме Ви, че Шеввал Сам (в ролята на Ендер) пожела да напусне хитовата сага в края на пети сезон, но продуцентът я убеди да остане, за да завършат подобаващо историята. 

Севда Ергинджи (Зейнеп), която напусна драмата в края на втори сезон, също се завърна в началото на финалния шести сезон и ще остане в него до края, заедно с Еда Едже и Шеввал Сам. 

Други актьори, които продължават да участват от началото досега, са Мелиса Доу (Асуман), Баръш Айтач (Джанер) и Серкан Руткай Айъкьоз (Емир). 

Можете да видите видеото, в което Еда потвърждава финала на "Опасно изкушение" по-долу...