сряда, 10 май 2023 г.

Утре в "Лейди, историята на една роза": Обсебен от Лейди става; Лейди е изненадана на рождения си ден от (11 май)

Прочетете какво ще се случи утре (11 май) в следващия епизод на колумбийския сериал "Лейди, историята на една роза", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: RCN Televisión
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод: 52

Лейди излиза с Фабиан на разходка. 

В къщата на Льовен всички развълнувано подготвят празнуването на 15-ия рожден ден на Лейди, въпреки че Джесика не е много доволна, защото се чувства изместена от продавачката на рози.

Фабиан и Лейди се наслаждават на момента си заедно. Той я отвежда в красиво дере, където се целуват за първи път.

Лейди реагира на целувката със съжаление и на практика бяга от Фабиан. Той се опитва да я задържи, като обещава да спре да бъде убиец веднага щом събере достатъчно пари. Лейди не му вярва.

Юрани е повлияна от Моно и се съгласява да продава наркотици по улиците с него. Юрани в началото е срамежлива, но малко по малко се отпуска и Моно постига целта си - печели повече престиж пред Бартоло.

Кайзер разказва на Фабиан за изненадващото парти, което подготвят за Лейди, и обещава да му помогне да влезе в къщата, за да я види.

Лилиана посещава Пачо в пансиона и го убеждава да й даде пари, за да пътува до Перу и да види Йейсън. Така ще спре да предлага целувки.

Една седмица по-късно

Албейро и Бриджит са решили да скрият бременността от Юрани, въпреки че тя става все по-очевидна.

Бартоло обявява, че Моно е спечелил и Алекс е много разстроен. 

Олегарио пристига в пансиона, за да вземе парите от делото. Той е посрещнат от Елмер, който безразсъдно му казва, че Бриджит е бременна. 

Юрани, която знае, че Алекс ще присъства на партито, планира радикална промяна във визията си, за да го впечатли.

Марко забавлява Лейди, докато приключат приготовленията за партито у дома. Когато всичко е готово, той я отвежда в хола, лампите светват и изненада! 

Олегарио чака Бриджит, за да изясни дали детето, което очаква, е негово или не, и тя напразно се опитва да го убеди, че бебето е на Албейро. Олегарио я предупреждава, че веднага щом се роди, ще поиска ДНК тест. Албейро, който го е чул, се изправя срещу него, но Бриджит се намесва, за да предотврати нов бой.

Лейди сияе в роклята си, докато не вижда Алекс и купонът се влошава. Той, по-влюбен и по-обсебен от всякога, я тормози. Марко се намесва, за да я отдалечи от младежа. 

Извън къщата Кайзер се опитва да разубеди Фабиан да не влиза, защото Алекс е въоръжен, но той настоява да влезе. 

Кайзер моли Лейди да го последва и двамата напускат партито към стаите, където е Фабиан; Алекс, подозрителен, ги следва.

© 2023 S. Ivanova. All rights reserved.


ЕКСКЛУЗИВНО: "Богатите също плачат" (Los ricos también lloran) завладява българските зрители! 

Хитовият мексикански сериал стартира на 18 май (четвъртък) и ще се излъчва всеки делник от 18:30 до 19:30 ч. с повторения на следващия ден от 12:30 до 13:30 ч. по bTV Lady на мястото на "Бети в Ню Йорк". 

"Богатите също плачат" е римейк на едноименната мексиканска теленовела от 1979 г. с Вероника Кастро. 

Премиерната латино сага от 2022 г. бележи завръщането на Клаудия Мартин (Марина от "Без твоя поглед") в българския ефир. 

Неин екранен партньор е Себастиан Рули, познат от поредиците "Срещу вълните на живота", "Трите лица на Ана" и "Руби". 

Кастът се допълва от Фабиола Гуахардо, Асела Робинсън ("Срещу вълните на живота", "Капризи на съдбата"), Алеханда Барос ("Тъмна орис", "Не ме оставяй"), Тали Гарсия ("Малко твой", "Бедната Силвана"), Мими Моралес ("Самозванка", "Триумф на любовта", "Гибелна красота", "Доня Барбара", "Италианската булка"), Марио Моран ("Доня Сандовал") и др. 

"Богатите също плачат" е продукция на Телевиса и се излъчва в Мексико от февруари до май 2022 г., наброявайки 60 епизода по 45 минути. 

Специално участие има и българката Добрина Кръстева, участвала в редица хитови теленовели като "Италианската булка", "Тереса", "В името на любовта", "Буря в рая" и др.

Сюжет:

Мариана (Клаудия Мартин) е скромна и смела млада жена, която, след като е оставена сама и безпомощна, се появява случайно в живота на Дон Алберто Салватиера (Гийермо Гарсия Канту) - бизнес магнат и един от най-богатите и влиятелни мъже в страната. 

Луис Алберто Салватиера (Себастиан Рули) е един от най-желаните ергени, който изживява собствената си болка и който, съблазнен от харизмата, красотата и автентичността на Мариана, намира в нея истинската и най-искрена любов. 

Тяхната връзка, чужда на социално-икономически класи и социални предразсъдъци, е обявена за една от най-емблематичните на всички времена, но белязана от трагедия, интриги, ревност, лъжи и дори смърт.