петък, 5 май 2023 г.

Финалът на "Ергенът" на 18 май ще бъде по-дълъг и по изключение ще започне в 20:00 ч.

Финалът на "Ергенът" е след две седмици по bTV!

От телевизията съобщиха, че последният епизод, в който Евгени ще вземе крайно решение с коя от дамите да задълбочи отношенията си и извън имението на любовта, ще бъде излъчен на 18 май (четвъртък).

Кулминационната серия ще бъде с по-дълга продължителност - от 3 часа, подобно на пилотния епизод, и ще бъде излъчена от 20:00 до 23:00 ч.

Във връзка с това, епизод от "Опасно изкушение" на 18 май (четвъртък) няма да има.

Прочетете съобщението на bTV:

Бившата стюардеса Виктория Илиева напусна завинаги най-романтичната телевизионна надпревара „Ергенът“, след като не получи роза от Евгени на крачка от големия финал, който предстои на 18 май от 20:00 ч. по bTV.

„Може да не съм аз твоят човек, но някъде там навън някой много ще те обича, защото ти си великолепна жена! Благодаря ти, че беше тук!“, бяха думите на пианиста на сбогуване с йога инструкторката.

„И аз ти благодаря за всеки момент заедно. Всичко, което изживях с теб тук, наистина беше много специално за мен. От цялото си сърце ти пожелавам да намериш любовта!“, пожела Виктория на пианиста преди да си тръгне от имението на любовта.

Вики не скри, че се е почувствала неразбрана от Евгени по време на разговора им непосредствено преди Церемонията, в който му разкри, че дефиницията ѝ за „влюбване“ е доста по-различна от тази на останалите претендентки в надпреварата.

„За времето ми, прекарано тук, успях да се влюбя в Евгени, но не смятам, че тук е мястото да се разкривам по този начин. Не искам и не мога да бъда като останалите момичета тук, които се хвалят с чувствата си към Евгени и ги споделят на всички. Това, което изпитвам към него, искам да бъде само между нас двамата. Може би по време на нашия разговор днес останах неразбрана или по-скоро не успях да изразя това, което чувствам. По свой начин казах на Евгени, че съм влюбена в него, но той не ме разбра“, заяви бившата стюардеса и настояща йога инструкторка.

Тази седмица полуфиналистките в „Ергенът“ отново се включиха в забавни групови предизвикателства, с които Евгени успя да тества както уменията, така и принципите им.

В сряда вечер дамите трябваше да отговарят на познавателни и провокативни въпроси, касаещи живота на пианиста извън формата, а победата извоюва студентката по право Микаела, която спечели романтично уединение с „ергена“ из най-красивите бодрумски кътчета.

Тя, от своя страна, използва момента, за да му разкрие за каузата си да помага на хора, жертви на тормоз – нещо, с което и тя се е сблъскала в детството си. Евгени възнагради смелостта на Мика да се разкрие пред него с повече от романтичен жест, с който ѝ даде увереност, че има защо да е на този етап в любовната надпревара.

Зрителите станаха свидетели и на напрежение между пианиста и защитничката на животни Валерия, която той успя да жегне по най-болната ѝ тема, след като организира състезание по приготвяне на най-вкусната домашна баница.

За направата ѝ момичетата трябваше да добият необходимите продукти от първа ръка, но Валерия категорично отказва да издои коза, твърдо отстоявайки принципите си, че никога няма да си позволи да причини страдание на което и да е животно.

В крайна сметка, Евгени определи за най-вкусна баницата на Елена, чиито усилия възнагради с индивидуално усамотение, изпълнено с романтика и споделени моменти.