четвъртък, 25 май 2023 г.

Утре в "Наследство": Яман отива да спаси отвлечената Сехер, но Гюрбюз я отвежда на друго място, след като е информиран от Икбал (26 май)

Прочетете какво ще се случи утре (26 май) в следващия епизод на турския сериал "Наследство", излъчващ се всеки делничен ден от 12:30 до 13:30 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Emanet"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 45

Яман побеснява, след като получава снимка от Гюрбюз, на която вижда Сехер завързана и със запушена уста. Звъни му и му нарежда веднага да освободи момичето.

Гюрбюз заявява на Яман, че ако иска да види отново Сехер, трябва да се откаже от търга. Яман изразява готовност да го направи. Гюрбюз го заставя също така да му се извини. Яман се заканва да го убие.

Гюрбюз дава срок на Яман до обяд да дойде на посочения адрес и да му се извини, а в замяна ще си тръгне с "неговото момиче".

Гюрбюз е категоричен пред Яман, че животът на Сехер зависи единствено от неговото извинение.

Сехер се опитва да убеди Гюрбюз, че с Яман не са заедно, но той не вярва на думите ѝ.

Бегюм умолява Али да сключат брак, за да изпълни последната воля на майка си, която си отива. Той се принуждава да се съгласи.

Икбал дочува гневния изблик на Яман и се качва в стаята му. Той ѝ признава, че Сехер е отвлечена, и ѝ разкрива какви са исканията на Гюрбюз. Икбал го съветва да не му позволява да го манипулира.

В същото време Сехер си спомня думите на Ариф, че Яман никога не се извинява на никого...

Икбал съобщава на Зухал, че Яман се е отказал от търга заради Сехер. Зухал все повече се убеждава, че чичото на Юсуф е влюбен в леля му.

Икбал обаче я контрира, че похитителят на Сехер е поставил и още едно условие на Яман, което е убедена, че той никога няма да изпълни.

Яман нарежда на Недим да организира издирването на Сехер.

Али се прибира у дома, а Кираз забелязва, че той се държи дистанцирано с нея, след като комисарят отказва да вечерят заедно.

На следващата сутрин Юсуф отива при чичо си и го пита къде е леля му. Яман запазва мълчание, а Юсуф настоява той да позвъни на Сехер.

Яман дава дума на Юсуф, че ще доведе леля му много скоро, и го прегръща.

Недим съобщава на Яман, че хората им са локализирали къде Гюрбюз държи Сехер. Яман взима пистолет и се запътва към мястото.

В същото време Сехер умолява Гюрбюз да я освободи, за да бъде близо до невръстния си племенник, който има нужда от нея. Той обаче нарежда на подчинените си отново да завържат устата ѝ.

Яман пристига на мястото, но се оказва, че Икбал е дочула разговора му с Недим и веднага е информирала Гюрбюз. Злодеят откарва Сехер към друго скривалище.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.