понеделник, 1 май 2023 г.

Емре Динлер за напускането си от "Опасно изкушение"; страдал ли е от любов и защо е "израснал" на улицата

Чаровникът блесна у нас с ролите си на Барбарос в "Лявата ми половина" и Йомер в "Опасно изкушение".

Емре има щастливо семейство. "Израснах в страхотно семейство. Ние сме двама братя и една сестра. Аз съм най-малкият. Майка ми и баща ми са страхотни хора. Тъй като не бяха много образовани, искаха ние да учим и винаги ни проправяха пътя."

Динлер казва, че винаги си спомня детството като приятно и красиво. "Тъй като живеем в Хатай, мога да кажа, че съм израснал на улицата. Хората от този район са топлокръвни, средиземноморските хора са ясни. И аз съм такъв. Ето защо бях много изненадан, когато за първи път дойдох в Истанбул. "Къде попаднах?" - си казах. Хората винаги преследват някакви интереси. Роден съм и съм израснал в Хатай. Ето защо съм много запознат с уличната култура. Много неща съм преживял и видял."

Зеленоокият красавец става трети на конкурса за красота "Мис и Мистър Модел на Турция" през 2013 г. Работи като модел, а след това става актьор.

Емре Динлер започва своето телевизионно приключение през 2018 г. с героя си Тахир в сериала "Обещание" (Söz). Участва в различни продукции една след друга. Актьорът привлече вниманието с образа на Месут в сериала "Гюлпери". Емре Динлер е обичан и заради героите си на Барбарос в "Лявата ми половина" и Йомер в "Опасно изкушение". В момента се снима в "Червено знаме" (Al Sancak). Красивият актьор е свикнал със снимачната площадка и обожава актьорството. 

Освен актьорството и моделството, той обича да гледа, пътува и изследва в свободното си време. "Обичам да виждам различни култури, градове и исторически сгради по света."

- "Опасно изкушение" изглежда е вторият "Опасни улици" по отношение на стабилност. Защо мислиш, че публиката никога не се отегчава от тази история?
- Да, участвах в четвърти и пети сезон, но продължава много успешно вече няколко сезона. Историята има оживление, героите са конфликтни. Също така сцените за снимане са доста комфортни. Този комфорт се отразява на екрана и публиката. Навсякъде има драма и болка... И тук има интрига, но с нея има комедия... Затова е наистина приятно за гледане.

- Смел, остроумен, скитник, интелигентен и бърз, флиртуващ... Това са основните характеристики на Йомер. Има ли черта, която ти беше трудна да изиграеш?
Неговата закачливост... (смее се) Не съм закачлив. Имах малък проблем там. Но много оприличавам другите аспекти на себе си. Роден съм и съм израснал в Хатай. Ето защо съм толкова запознат с уличната култура. Много неща съм преживял и видял. 

- Какво означава скитничеството за теб? Имаш ли пороци?
- Гледам на скитничеството от друга гледна точка. Свобода, комфорт, самочувствие, да си себе си. Мисля, че да бъдеш себе си е вид скитничество. Когато го погледнеш по този начин, да, имам пънкарска страна.

Йомер, който скоро напуска сериала, се мести да живее в чужбина според сценария. Актьорският състав се събра на вечеря, за да се сбогува с колегата си. Емре Динлер написа: "Мое красиво семейство, благодаря ви за всичко".


- В какво семейство си израснал, какво детство си имал?
Чувствам се голям късметлия в това отношение. Израснах в страхотно семейство. Ние сме три деца. Имам по-големи брат и сестра. Майка ми и баща ми са страхотни хора. Тъй като не бяха много образовани, искаха да учим и винаги ни проправяха пътя. Тъй като живеем в Хатай, мога да кажа, че съм израснал на улицата. Винаги си спомням детството си приятно и красиво.

- Ти си един от онези, които започнаха да се занимават с актьорско майсторство след състезание за модели. Как се разви тази идея? Защо участва в състезанието?
В района, в който живея, нямаше кой да върши тази работа. Нямаше кой да ме упъти. Затова нямах възможност да се насоча към актьорско образование. Учих социология още в университета. Как се разви идеята? Можете да видите примери като Чаатай Улусой, Кенан Имирзалъоулу, Къванч Татлъту... аз ги намирам за прекрасни в този смисъл. Така че си казах защо не. Но след това учих актьорско майсторство, разбира се, и продължавам да го правя.

- Как би описал любовта?
Мисля, че е временно състояние. Учестено сърцебиене, болки в стомаха... Но със сигурност ще мине. Главното е любовта. Създаване на навик за споделяне с този човек, възможност да прекарвате време заедно, без да скучаете… Да се ​​чувствате комфортно, да се чувствате свободни, да можете да живеете всеки момент, както искате, без никакви ограничения. Мисля, че това е по-ценно.

- Колко време си влюбен в даден човек?

Вероятно три или пет месеца. Но това е животът на това сърцебиене. После други неща влизат в действие.

- Страдал ли си някога от любов?
Бих казал за кратко (смее се).

- Какво не можеш да търпиш?
Не понасям самодоволни хора. Привличат ме по-естествените и приятелски настроени хора.

- За какво мечтаеш? 
Мечтая да стана уверен в себе си, добър актьор, който е свършил добра работа, участвал е в много важни проекти. Аз съм работещ човек, който постоянно се развива. Надявам се, че след 10 години ще съм постигнал мечтите си.

- На кого се възхищаваш? 
Халит Ергенч и Ал Пачино са сред актьорите, на които се възхищавам и които взимам за пример.

- Участваш в сериала "Al Sancak", който има много екшън и буди възхищение с качеството си на снимане, с образа на капитан от пехотата Дженгиз Услу...
Работим много усилено от месеци. Опитваме се да обясним борбите на турските войници по възможно най-добрия начин. Основните ни цели са да покажем героизма им.

- Как се подготви за тази роля?
- Пенсионираният SAT командир Бюлент Куру ни обучаваше здраво. Преминахме през интензивно и предизвикателно обучение, което не бях виждал досега. Научаваме какво означава приятелство, екип, да играем заедно. Всичко ни е общо. Смятаме, че това се отразява и на екрана. Ние сме наясно с трудността на нашата работа.