вторник, 23 май 2023 г.

Шеввал Сам за Таро Емир: "Надявах се синът ми да"

Тарък Емир Текин тръгна по стъпките на майка си.

Таро Емир, който привлече вниманието с образа на Селчук в сериала "Мрежа от лъжи", започва да си проправя свой път в света на актьорството.

Шеввал Сам не може да е по-развълнувана, защото синът й реши да влезе в света на изкуството, а не на спорта - бащата на Тарък е известният турски футболист Метин Текин, с когото са като две капки вода.

"Той е като негово фотокопие… Но има уникален стил и позиция. Когато бях бременна, казах: "Няма значение отвън или отвътре, надявах се малко да прилича на мен". Той стана играч, но не и футболист. Метин е легендарен футболист. Една легенда е достатъчна за семейството. Нека се състезава с мен, а не с него, по-лесно е", каза Сам.

Тарък заявява: "Майка ми ме нарича "фотокопие". Казват, че много приличам на баща си. Да, абсолютно еднакви сме. Иска ми се да бъда красив като баща си. Той е много харизматичен човек."

Попитана дали съветва Таро Емир как да стои пред камерата, Шеввал отговори, че има достатъчно инструменти, за да стане сам велик актьор.

"Таро начерта собствения си път от самото начало. Не съм му давала никаква подкрепа. Всеки открива собствения си отпечатък. Той е независим и си проправя пътя сам. Затова имам надежди в него за бъдещето. Когато говорим за актьорско майсторство, научавам много от него. Тъй като си пристрастен към работата и професията си, правиш всичко необходимо, за да се усъвършенстваш. Синът ми учи актьорско майсторство в Англия 4 години, за да видя тези дни. Той застана пред камера за първи път със Селчук в "Мрежа от лъжи". Гордея се със сина си, много съм щастлива. Той е много интелигентно дете. Искрено и истинско, но и изключително готино. Станах майка на 23 години, мисля, че израснах с него."

Шеввал Сам признава, че двамата имат семейна традиция и винаги се опитват да бъдат обективни един към друг. Никой не покровителства никого.

Екранната Ендер споделя интересна случка със сина си. "Когато отидем в чужбина с Тарък, вървим ръка за ръка. Понякога момичетата, които харесват Тарък, си мислят, че съм му приятелка и са много изненадани да научат, че съм му майка."


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Telenovellas News (@telenovellas_news)