четвъртък, 8 юни 2023 г.

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Сестрата на Гена се завръща, за да изнудва Сухани и да съблазни Сурия, но Гена я предупреждава да не прекрачва границите (9 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (9 юни) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги", който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 152

Сухани взима факла, за да накаже Гена за това, че е разляла прасата за Сурия. Двете се сдърпват и Сухани изпуска факлата на земята.

Факлата запалва сарито на Гена, а тя моли Сухани и Канак да потушат огъня. И двете обаче стоят като статуи и не реагират на молбите ѝ.

В този момент се появява Свара - сестрата на Гена, която решава да шантажира Сухани, след като дочува неин телефонен разговор във фризьорски салон със Сурия, в който двамата разкриват истинските си намерения.

Свара покрива Гена с черно сари, за да потуши огъня. Сухани веднага разпознава Свара и дава знак на охранителите да я изведат от имението.

Свара иска от Сухани крупна сума, за да не издаде на Прафул плана на Сурия. Сухани се колебае дали да рискува.

Свара се преструва пред Гена, че дълго време я е издирвала, за да ѝ поиска прошка.

Сурия предлага Свара да остане в имението, а Гена остава очарована от гостоприемството му, без да подозира какви всъщност са намеренията на сестра ѝ.

Канак предлага на Сухани да ѝ помогне да изгони Свара, без да се налага да ѝ плаща и рупия.

Свара разкрива на Гена, че майка им все още не ѝ е простила. Гена е щастлива, че животът отново я е срещнал със сестра ѝ.

Гена попада на документи на Сурия, на които забелязва, че е изписано "ипотека". Той обаче бързо ги грабва и ги скрива.

Сурия започва да флиртува безсрамно със Сурия пред очите на Гена. Девойката предупреждава сестра си да не преминава границата.

Идва денят на рождения ден на Сурия. Щом се събужда, той открива картичка и се усмихва.

В този момент Гена влиза в стаята и го изненадва с подарък - статуя на Кришна.

Празничната атмосфера е помрачена преди непосредствено преди вечерята, подготвена от Гена, когато Сухани, забравила за рождения ден на Сурия, я упреква, че е приготвила толкова много храна.

Канак предупреждава Сухани за намеренията на Свара към Сурия.

Вечерта Сурия се прибира и заварва имението украсено по повод рождения му ден.

Двамата с Гена танцуват страстен танц, а Свара е бясна, че е отблъсната от Сурия, към когото изпитва неудържимо привличане.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.