четвъртък, 8 юни 2023 г.

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лейди е арестувана в дома си за смъртта на (9 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (9 юни) в следващия епизод на колумбийския сериал "Лейди, историята на една роза", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: RCN Televisión
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод: 73

Чъки убива шофьора безжалостно и заравя тялото му. Кайсер обаче смята, че е постъпил лошо и съжалява.

Алекс предава сандъците с оръжия, но купувачът не му плаща.

Алекс и Моно спорят, когато говорят за това какво предстои за организацията, към която принадлежат, като се има предвид, че сега двамата са шефове на банди.

Юрани се събужда в болницата и състоянието й постепенно се подобрява. Диди е до нея. Тя обещава да се промени и да остави наркотиците завинаги.

Алекс разговаря с Лейди за работата, която е вършил по заповед на Чумбимба, и й признава, че е убит човек, което може да създаде сериозни проблеми и на двамата.

Чумбимба казва на Алекс, че се е уговорил с купувачите да платят след дни. Той казва на Алекс, че трябва да се отърве от Кайсер и Чъки.

Диди казва на Бриджит и Албейро за обещанието на Юрани и те смятат, че тази новина е добър знак и има надежда да оправят живота на дъщеря си.

Кайсер е предупреден, че го търсят и се крие.

Кайсер не може да се справи с угризенията на съвестта и решава да признае пред полицията, че е участвал в убийството на Мигел, човек, който е изкарвал прехраната си като превозвач на стоки.

Диди разказва на Лейди в каква мисия е щял да участва заради Алекс.

Полицията залавя Алекс и Чъки. Двамата дават показания. Чъки казва, че Алекс го е наел, а с него е била и известната Лейди. Полицията смята, че тя също е участвала в убийството на мъжа.

Алекс отрича Лейди да е замесена.

Чъки кара Кайсер да твърдят, че са ги принудили да участват в мисията и убийството и тъй като са малолетни, ще имат по-малка присъда.

Лейди е арестувана от полицията в дома си за смъртта на шофьора.

© 2023 S. Ivanova. All rights reserved.