понеделник, 29 януари 2024 г.

Утре в "Наследство": Смъртта на; Яман разобличава Зухал пред всички и я (30 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (30 януари) в следващия епизод на турския сериал "Наследство", излъчващ се всеки делничен ден от 12:30 до 13:30 ч. по NOVA!

Информацията е написана ОТ и единствено ЗА Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Emanet"
Снимков материал: Скрийншоти от Youtube канал "Emanet"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 212

Сехер открива своя снимка сред документите на Яман. Тя остава силно изненадана и недоумява какво цели Яман.

Сехер продължава да рови из документите на Яман, но в този момент се появява Юсуф, който пита леля си какво е изгубила, че го търси така.

Сехер успокоява племенника си, че не е изгубила нищо, и го прегръща.

Междувременно, в гората Яман успява да открие детектива, който вече е изпаднал в безсъзнание на земята.

Яман се опитва да съвземе детектива, като не спира да му повтаря, че не може да умре...

Детективът идва на себе си и започва да говори на Яман. Казва му, че жената от снимките - а именно Сехер е... след което отново губи съзнание.

Яман започва да крещи на детектива, опитвайки се да го върне в съзнание. Той му прави сърдечен масаж, но мъжът умира в ръцете му.

Яман се отправя към изоставената сграда, в която детективът му е оставил доказателството. Той преобръща всичко, докато погледът му не попада върху матрак, изправен до стената.

Яман напипва, че има нещо скрито в матрака. Разрязва го с ножа си и вътре намира истинската папка с документи.

Яман вижда кадрите, от които ясно си личи, че Сехер е зашлевила Селим, след като той се е опитал да я целуне насилствено.

Яман открива и диктофон, на който се съдържа запис от разговор между Селим и Сехер, в който той ѝ признава, че е направил всичко от любов, а тя го предупреждава никога повече да не я търси.

Яман осъзнава, че е бил подведен, и обвиненията му към Сехер са били несправедливи. Бесен, той захвърля папката и сяда разбит на земята.

В имението Сехер стои замислена в кабинета на Яман. Тя с нетърпение очаква завръщането на Яман, за да му потърси сметка какво прави снимката ѝ сред вещите му. Впоследствие обаче лелята на Юсуф се отказва и връща всичко в шкафа така, както е било оставено.

Междувременно Икбал връча на Зухал самолетен билет и ѝ нарежда да тръгне моментално към летището.

Зухал не иска да си тръгва от имението, но Икбал ѝ отвръща, че е за нейно добро, като я кара по най-бързия начин да си събере багажа.

В този момент Яман се връща разярен в имението с папката с истинските документи. Той директно се нахвърля на Зухал и я пита що за същество е...

Яман разобличава Зухал пред всички и ѝ заявява, че ще си плати за това, че е наклеветила съпругата му.

Зухал моли Икбал да се намеси, но тя отказва. В този момент Зухал признава на Яман, че Икбал е измислила всичко. Икбал отвръща на сестра си да не си измисля, а да си понесе последствията.

Яман извежда насила Зухал от имението, а отвън я чакат полицаи, които я закопчават. Зия е шокиран...

© 2024 D. Ivanov. All rights reserved.