неделя, 11 февруари 2024 г.

Утре в "Наследство": Сехер и Яман научават, че внезапно е починала (12 февруари)

Прочетете какво ще се случи утре (12 февруари) в следващия епизод на турския сериал "Наследство", излъчващ се всеки делничен ден от 12:30 до 13:30 ч. по NOVA!

Информацията е написана ОТ и единствено ЗА Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Emanet"
Снимков материал: Скрийншоти от Youtube канал "Emanet"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 221

Яман пречупва себе си и се запътва към терасата, където в този момент е Сехер, за да ѝ се извини.

Яман започва пледоарията си с това, че още като дете е бил наранен от жената, на която е имал най-голямо доверие - майка си, и раната от това предателство все още не е зараснала.

Когато Яман се е опитал да спре майка си да не ходи при друг мъж, тя го е отблъснала. Последната заръка на майката на Яман към него е да не бъде като баща си.

Цял живот Яман е смятал, че ако спази заръката на майка си и не се превърне в човек като баща му, тя ще се върне. Затова и никога в живота си не се е извинявал така, както той непрестанно е правил.

Яман признава, че не си е позволявал да има доверие на нито една жена, докато не се е появила тя. Споделя ѝ, че напълно е променила представите му за света.

Яман се извинява на Сехер и я моли за прошка. Тя не сдържа сълзите си... В този момент Фърат позвънява на Сехер и ѝ съобщава за смъртта на Кираз.

Яман и Сехер остават шокирани от новината. Сехер му споделя, че Кираз е била застреляна от собствения си брат. Двамата моментално тръгват към Али и Фърат.

Али не е на себе си след смъртта на Кираз. Той си спомня как преди няколко часа той ѝ е предложил брак и тя е приела.

Фърат го моли да си тръгнат от моргата, но Али е категоричен, че няма дом, в който да отиде. Той връчва вещите на Кираз в ръцете на Фърат и тръгва в неизвестна посока.

Докато Яман очаква Сехер в хола, за да тръгнат, Неслихан усеща, че нещо не е наред и пита Сехер какво се е случило. Тя ѝ съобщава, че Кираз е починала, след като брат ѝ е стрелял в нея.

Неслихан звъни на Фърат, за да му изкаже съболезнования. Казва му, че е на разположение.

Икбал се чува със Селим и го пита дали не е пропял на Яман. Той я уверява, че не е разкрил нищо на чичото на Юсуф.

Икбал благодари на Селим, не я издал. Той обаче я обвинява, че заради нея окончателно е загубил Сехер.

Яман и Сехер пристигат пред дома на Али и Султан. Сехер не сдържа сълзите си, когато си спомня как Кираз ѝ е помогнала с булчинската рокля.

Сехер споделя с Яман, че е чувствала Кираз като своя родна сестра.

Сехер се отправя към дома на Султан, а Яман ѝ казва, че ще я чака отвън. Вътре Султан е безутешна... Възрастната жена е притеснена и за Али, който сякаш е потънал вдън земя.

Междувременно, Али отива на мястото, където Кираз е загубила живота си, и започва да се обвинява, че не е успял да я защити.

В затвора Зухал изпада в конфронтация с останалите затворнички...

© 2024 D. Ivanov. All rights reserved.