понеделник, 5 февруари 2024 г.

Утре в "Златно момче": Сейран изхвърля Пелин от имението и издава на Халис (6 февруари)

Прочетете какво ще се случи утре (6 февруари) в следващия епизод на турския сериал "Златно момче", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Story!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yalı Çapkını"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 42

Ферит кани на масата Есме и дъщерите ѝ и нарушава традицията, наложена от Кязъм.

Халис съветва Сертер да не прави повече глупости. Чака извинения от него. Сертер се извинява.

Ферит се обажда на Сейран и ѝ казва, че всичко е минало добре. Дефне отива у Сейран. Ферит разбира това и отново се ядосва.

Халис прави забележка на внука си заради недостойното му поведение, но го праща да вземе Сейран и да я доведе в имението.

Пелин казва на Ферит, че се прибира в Измир. Опитва се да му се извини. Ферит не е съгласен и държи на своето - да намерят нов дом.

Ефе и Дефне показват на Кязъм договора на Сейран. Той ахва от доброто заплащане.

Ифакат и Ферит отиват в жилището на Кязъм и се срещат с Ефе и Дефне. Дефне казва, че е говорила с Орхан за тази среща. Ифакат е шокирана.

Ферит отново се ядосва. Вдига скандал на Сейран заради посещението на работодателите ѝ. Сейран казва, че не иска да вижда Пелин в къщата. Ферит ѝ обещава да намери начин да я отпрати.

Сейран изпада в нервна криза. През главата ѝ минават всички лоши неща от живота ѝ, но решава отново да тръгне с мъжа си.

Сейран вижда Пелин на терасата и побеснява. Ифакат се опитва да я спре. Ферит също, но Сейран ѝ казва да си тръгне. Пита Пелин дали сама ще си тръгне, или да я изхвърли. Пелин моли Ферит да укроти жена си и нарича Сейран селянка.

Сейран крещи на Ферит, че сега ще изгони Пелин, а той да я чака горе и да мълчи.

Сейран взима една пръчка и започва да удря Ферит. Халис се намесва и упреква Сейран. Тя иска да му разкаже всичко. Тя казва на Халис, че всички го лъжат. Сейран заявява, че Пелин е любовницата на Ферит.

Халис обещава на Сейран да поправи тази грешка. Извинява се на Сейран от името на семейството.

Ифакат звъни на Орхан и го моли веднага да се прибере вкъщи. Той е на среща с Дефне.

© 2024 D. Ivanov. All rights reserved.