събота, 30 март 2024 г.

Утре в "Състояние на връзката": Джан и Айшегюл се оказват (31 март)

Прочетете какво ще се случи утре (31 март) в следващия епизод на турския сериал "Състояние на връзката: сложно е", излъчващ се всеки ден от 21:30 до 22:30 ч. по bTV Story!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "İlişki Durumu: Karışık"
Снимков материал: Скрийншоти от Youtube канал "İlişki Durumu: Karışık"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 98

Джан не успява да намери Айшегюл.

Айшегюл казва на Мурат, че не се нуждае от помощта му. Мурат я моли да останат приятели и след това я моли да излязат. Айшегюл вижда камион, в който има мебели и електроуреди. Джуджето взема нещата и ги дава на нуждаещите се хора от квартала пред очите на Мурат. 

Медиха започва да рисува, а Исмаил ѝ се кара. 

Джан е много тъжен и чете писмото на Айшегюл. Хандан го предупреждава, че на другия ден има интервю. 

Айшегюл работи в ресторанта на Хакъ. Джан и Хандан случайно отиват да се хранят там.

Джан е изумен, когато вижда Айшегюл да носи поръчката. Той ѝ казва, че не може да диша без нея, но Айшегюл твърди, че така е по-добре и за двамата. Малката си тръгва, после избухва в сълзи.

Хандан тръгва с Джан, опитва се да го утеши.

Дядо Исмаил се среща с Небахат и я кани на вечеря в дома си, за да се запознае със семейството му. 

Хакъ вижда, че Айшегюл седи сама на масата и гледа празно. Кара я да се прибира.

Джан я следва и тича след нея, но тя е с колело и не може да я стигне. Джан вижда, че дават апартамент под наем и отива да го види.

Исмаил се приготвя за вечерята, а Медиха му казва, че вече ще носи дрехи втора употреба.

Айшегюл седи в стаята си и мисли за Джан, той я наблюдава от терасата на апартамента, който е наел.

Небахат идва да вечеря в имението заедно с Медиха и Исмаил. Медиха я пита дали иска да има деца, а след това я нарича златотърсачка. Небахат се ядосва и напуска масата. Медиха казва, че е оздравяла. 

На следващия ден Айшегюл се събужда и вижда, че няколко момчета ѝ носят храна от името на жителите на квартала в знак на благодарност за уредите, които им подари предния ден. 

След това чува отново почукване на вратата и вижда Джан, който иска чаша мляко и казва, че от сега нататък той живее близо до нея. Двамата се оказват съседи.

Джан сънува, че е в градина с Айшегюл, играят си и се забавляват заедно, след това той пада от леглото, удря си крака и се събужда. Айшегюл го чува да вика и го пита дали е добре.

Джан крещи, че е много зле. Той хвърля ключовете през прозореца и Айшегюл отива да му помогне. След като вижда, че е добре, си тръгва ядосана, защото му се е хванала на номера. 

© 2024 S. Ivanova. All rights reserved.