неделя, 17 март 2024 г.

"Доброта" - нов турски сериал от 8 април по bTV Story

ЕКСКЛУЗИВНО: Турският сериал "Доброта" (İyilik) стартира в българския ефир. 

Драматичната сага започва на 8 април (понеделник) и ще се излъчва всяка вечер от 21:30 до 22:30 ч. по bTV Story на мястото на "Състояние на връзката: Сложно е". 

Повторения на "Доброта" ще се предлагат на следващия ден от 13:00 до 14:00 ч. отново по bTV Story.

Главните роли в премиерния сериал са поверени на Хатидже Шендил ("Част от мен", "Черни планини", "Дила"), Исмаил Демирджи ("Великолепният век: Кьосем") и Сера Кутлубей ("Безмилостен град", "Вятърничав").

Участват още Перихан Саваш ("Ямата"), Мина Акдин, Умут Каплъча, Сефа Тантоолу, Пелинсу Карайел, Елиф Гизем Айкут и други. 

"Доброта" се излъчва в Турция от април 2022 г. до януари 2023 г. в продължение на 27 оригинални епизода, събрани в два сезона

Интернационалната версия съдържа 74 епизода по 45 минути. 

Сюжет:

Неслихан (Хатиже Шендил) е богата и красива жена, омъжена за трудолюбив изпълнителен директор, който си е проправил път до ръководен пост в семейния холдинг. 

Неслихан е напълно отдадена на съпруга си Мурат (Исмаил Демирджи) и на децата си. Но перфектният ѝ живот е замък, построен върху пясък. Баща ѝ е избягал, когато я била малка, сестра ѝ се е самоубила, а майка ѝ е емоционално нестабилна. 

Въпреки всичко Неслихан се е превърнала в топла и любяща жена. Тя е емоционална опора за семейството и приятелите си и винаги помага на другите в беда. 

Това се случва, докато Неслихан не разбира, че Мурат ѝ е изневерявал дълги години с Дамла (Сера Кутлубей), с която се е запознала наскоро и смята за своя сестра. 

Изведнъж светът на Неслихан се преобръща с главата надолу и всичко, в което някога е вярвала, сега е под въпрос. Преживяното я превръща в напълно различен човек, докато се бори да защити децата и себе си. 

А всичко става още по-сложно, когато Дамла се мести да живее в постройката на имението, точно под носа на Неслихан и Мурат.