вторник, 19 март 2024 г.

Доукан Полат се сбогува със "Златно момче" и се залюби с колежка от сериала

Актьорът се сбогува с хитовия сериал с любопитен детайл.

Фуат Корхан, изигран от Доукан Полат, загива при пътен инцидент по сценарий. Смъртта му остави своя отпечатък върху сериала. Полат направи жест към колегите си за погребалната сцена на своя герой. Той изпрати почерпка на снимачния екип, докато снимаха погребението на Фуат. Изглежда, че Доукан е първият, изпратил сладкиши на собственото си погребение.

Актьорът се сбогува със сериала със следните думи:

"Случи се нещо като смърт, но никой не умря... :) 🌹

Бих искал да благодаря на нашия любим продуцент Онур, който събра талантливи и красиви хора и създаде незабравим проект. На семейството на @ogm.pictures🌹💐, на режисьорите, сценаристите, операторите, канала... Моите приятели актьори, които са невероятно талантливи". Полат се надява "да работят, да се смеят и да плачат отново заедно".

След като напуска сериала, става ясно, че Доукан Полат е намерил любовта на снимачната площадка в лицето на Селен Йозбайрак, която играе ролята на Диджле. Приятелството, започнало на сета, прераства в любов. Двамата потвърдиха връзката си през юни миналата година.


В момента турчинът играе в сериала "Една любов" (Bir Sevdadır) на TRT 1.

Интересува се и от музика и фотография.

- Разкажи ни малко за себе си...
- Започнах актьорския си живот с пиесата "Препоръчително писмо", написана от Ефраим Кишон и преведена от Джахит Окурер, в началното ми училище. По-късно, докато продължавах гимназиалното си образование, получих театрално обучение в Kadıköy в продължение на 2 години. Моето приключение в областта на общественото образование приключи с гимназията. Кандидатствах за работа като консултант по изложби в "Одакуле", която бях видял във вестника. Тъкмо когато ме приеха и тръгнах на работа, ме извикаха от екипа на филма Nefes, за който преди това бях ходил на пробни снимки, и направих първата крачка към професионалната си актьорска кариера през 2009 г. Така започнах да печеля първите си пари от актьорство. След филма реших да уча актьорско майсторство и влязох в актьорския факултет на Университета "Бейкент". Когато погледна назад, аз съм в индустрията от 15 години и имам зад гърба си 10 филма, 8 телевизионни сериала, 7 реклами и много сценични преживявания през тези години. Завърших магистратурата си по кино и телевизия.

- Кога и как реши да станеш актьор?
- Реших да стана актьор, когато започнах да правя представления за Деня на майката в квартала, бях на осем или девет години. Бях водещ. Момичетата в квартала сформираха танцова група, упражняваха хореография и танцуваха на музика от касета. Рецитираха се стихотворения и се пееха песни, като всичко това организирах аз като водещ.

- Когато приемаш проект, какво те привлича в героя, който ще играеш?    
- На първо място, самият проект е много по-важен за мен. Това, което го прави добър, е финото третиране на историята и героите. Ако има много добър герой, но проектът е лош, няма смисъл да го избирам. Който и филм на Нури Билге Джейлян да гледате, дори най-малко видимият герой допринася много за цялото. Връзката на героя с цялото е един от най-важните елементи, които ме привличат.

- Какви критерии и какво имаш предвид, преди да приемеш проект?
- Когато "Златно момче" се появи за първи път, прочетох чертите на характера на Фуат, когото играх, и ми харесаха. Неговите амбиции, неговата среда, връзката му със семейството му... Обичах неговите конфликти в общата история, сценария и самия него. Впоследствие, когато видях, че героите в цялата поредица са написани с еднакъв финес, проектът ми хареса още повече, защото имаше толкова много истории за следване.

- Как минават записите на "Златно момче"?
- Сетът е много приятен. Очаквах с нетърпение всеки сценарий за новия епизод. Всеки от нашия екип е високо компетентен в работата си. Всичките ми приятели актьори са много успешни и красиви хора.

- Какви коментари получавате за сериала?
- Чудесна връзка се създаде между нас и нашата публика за много кратко време, чувството и заедността, които това дава, са много приятни. Благодаря ви много, че ни гледате и ни приемате в домовете си. "Златно момче" зае своето място сред успешните продукции в моята кариера. Начинът ми на живот продължава същият. На улицата получавам много хубави реакции - "Добре се справяш, гледаме те и в този сериал".

- Обичаш ли да се гледаш на екрана?
- Обичам.


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Telenovellas News (@telenovellas_news)